Geanta Mesager - Utilă Și Spațioasă

Un accesoriu care este mai mult util decât decorativ este geanta mesager. Ea ne poate ajuta să scăpăm de buzunarele pline sau de lucruri pe care suntem nevoiți să le ducem în mână. Genta despre care vreau sa notez este cea de mesager și numele provine de la curierii care le purtau în trecut.

Geanta mesager – utilă și spațioasă

De obicei, ele sunt făcute din pânză, nylon, pvc şi au o baretă ce vine peste umăr. Aceasta este purtată în general de tineri. Pentru cine doreşte ceva foarte sofisticat se găsește şi varianta din piele, care se potrivește cel mai bine la o ţinută de stradă casual sau la costum. Se poartă fie pe una din părţile laterale ale corpului, fie la spate. E foarte spaţioasă şi are o formă dreptunghiulară. Încearcă pe cât posibil să nu încarci geanta cu cărţi mari sau alte lucruri care ar putea să o deformeze.

Ele sunt mai potrivite decât rucsacurile pentru munca de birou. Rucsacurile sunt pentru copii.

Dacă, totuși încă nu ești decis să achiziționezi una, asigură-te că ai buzunare destul de mari la pantaloni şi haină, ca acestea să nu arate pline când ai ceva in ele.

Cumpără-ţi geanta în funcție de cât de mare nevoie ai de ea în primul rând, nu neapărat pentru a fi la modă. Asigură-te întâi că ai piesele de bază în garderoba ta, abia apoi te poți gândi la accesorii precum geanta.

Obişnuieşte-te să o foloseşti şi, după o perioadă de timp, îți va fi greu să crezi cum ai trăit până acum fără ea. Profită de utilitatea ea la maxim. Nu toți au mașină, dar și atunci când se dau jos din ea, au de dus anumite lucruri. Crede-mă că este mai confortabil să fie în geantă decât să le porți în mână sau în pungă.

3810304589 D6A40C700E
Cum arata mai bine, cu geanta mesager sau cu punga ?

Alege geanta mesager în funcție de înălțime. Dacă ești scund ţi se potriveste o geantă mică. Dacă ești înalt o geantă mai mare îţi va veni foarte bine.
Nu contează stilul genţii. Este destul să fie simplă. Cea mai bună alegere este negrul, dar dacă ai ținute variate, îți recomand încă una pe maro. Ai grijă să nu fie strălucitoare sau foarte decorată.

În concluzie, geanta este un accesoriu indispensabil și nu cred că este cineva care poate să conteste utilitatea ei și de ce nu, chiar și un accesoriu care fi asortat la ținută.

Messenger Bag
Brad Pitt si geanta mesager
Man Bag
Modalitati de asortate a genti la tinuta

sursa foto:gizmodo.com, mymenstuff.com, messengerbagsfor-men.com, simonsleather.co.uk

11 thoughts on “Geanta mesager – utilă și spațioasă

 1. Lirca spune:

  dap. am una:) o port mereu si imi place!

 2. gabe spune:

  de muuuulta vreme caut una. sper sa-mi gasesc vara asta una la Zara :D

 3. StuparuDenis spune:

  Ieri mi-am comandat si eu o geanta mesager . Ce parere aveti ?

  Poza : https://img.b-zone.ro/images/77045144900059449139.bmp

 4. Laci spune:

  @ STUPARUDENIS Mie mi-ar fi placut sa nu scrie Diesel pe ea.

 5. StuparuDenis spune:

  La asta m-am gandit si eu , ca are logo-ul cam mare , dar macar nu e lucios sau ceva de genul , e mai sters .

 6. Seremi spune:

  Mie imi plac albe, asta e a mea
  [IMG]https://i51.tinypic.com/w05qo9.jpg[/IMG]

 7. Riciu spune:

  imi plac, vreau ceva de la zara pe negru, sper sa gasesc. am una de la Nike dar am ajuns sa o urasc deoarece scrie mare in lateral pe ea „NIKE” :))

 8. Laci spune:

  @ Riciu Faci reclama mascata :)

 9. mincupaul spune:

  de unde pot achiziționa o astfel de geantă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *