spiriduș de nădejde

În acest an, 23 de centre comerciale (Centrele Comerciale Auchan și Aushopping, Centrul Comercial Drumul Taberelor și Coresi Shopping Resort) și-au propus să facă sărbători mai frumoase pentru copiii din centrele educaționale Salvați Copiii al cărui slogan este “Hai să fii spiriduș de nădejde!”

În toate inițiativele pe care le lansează Ceetrus România, își doresc să fie cât mai aproape de misiunea lor „With citizens ● for citizens”, prin crearea de proiecte relevante nevoilor și așteptărilor lor și facilitând conexiunile între oameni din comunitățile unde sunt prezenți.

Prin partenerii campaniei (Salvați Copiii, Fundația Bucuria Darului, DGASPC Sector 6 și Asociația Apel la Acțiunie) își propun să faciliteze legăturile între cei care de Crăciun își doresc să dăruiască și cei care au mare nevoie de aceste daruri.
Centrele lor comerciale devin astfel liantul dintre asociațiile care au grijă de bunăstarea unor copii din toată țara, și voi, oamenii de bine care vă doriți să ajutați pe cineva din comunitate. Ești invitat să fii aproape și să dai mai departe lecția darului către cei mai mici din familie.

Prin intermediul acestei campanii ești invitat să donezi un cadou format din 3 obiecte: 1 carte (de colorat, de copii, beletristică), 1 produs de îngrijire personală și 1 produs dulce. Persoanele care se vor implica în campanie vor aduce cadoul în unul din centrele comerciale Auchan, vor fi decorați de voluntari și devin spiridușii moșului – primesc Diploma, Medalie și Turtă Dulce. Toate cadourile donate vor ajunge la Salvații Copii și Bucuria Darului (Brașov) (asociațiile și fundațiile gestionează toată partea de colectare și apoi distribuire către beneficiari – cazuri sociale, centre de plasament etc)

Orasele în care se va desfășura această campanie sunt: Craiova, Pitești, Oradea, Cluj, Baia Mare și Timișoara, iar centrele in care se poate dona le gasiti aici https://spiridusidenadejde.ro/

Iar orarul este următorul:
05/06 și 12/13 decembrie între orele 14:00 -20:00

07/08 și 14/15 decembrie între orele 10:00 -16:00

În perioada 16 – 22 decembrie cadourile se sortează și ajung la beneficiari. De sortare, transport și livrare se vor ocupa asociațiile partenere.

Cum ți se pare campania Hai să fii spiriduș de nădejde ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *