Healthylicious - Un Fast Food Sănătos Deschis În Cluj Napoca

Healthylicious e un concept de restaurant în Cluj, un loc unde poți mânca rapid, sănătos având grijă atât de tine, cât și de mediu. După ce au călătorit timp de un an prin lume, Alina și Andrei, au cules idei și au observat ce nevoi au când vine vorba de a lua masa în oraș. Au discutat ideile lor cu câteva persoane specializate pe partea de bucătorie și nutriție și astfel s-a născut Healthylicious. Nu este o întâmplare că denumirea inspiră mâncare bună, savaroasă, dar și sănătoasă în același timp.

De ce să alegi Healthylicious în Cluj Napoca

Ei folosesc doar ingrediente naturale, proaspete, preparate în mod corect și sănătos. În meniul lor vei găsi creme din legume locale, smoothie-uri de fructe exotice, power-boluri cu baze de pseudocereale, granola plus alte preparate. Iar pentru dulciuri au găsit alternative mai sănătoase înlocuind zahărul cu miere, sirop de agave sau curmale. Pe lângă aceste detalii, Healthylicious pune accent pe culoarea și pe aspectul fiecărui preparat.

Pentru majoritatea ingredientelor ei colaborează cu ferme și mici producători din zona Clujului. Periodic apelează și la cei mari pentru a avea constanță pentru produsele exotice.

În plus, ei reprezintă o alternativă rapidă de a servi micul dejun, prînzul sau cina. Un fel de fast food sănătos deși sunt multe persoane care ridică din sprâncene când aud acest lucru. Healthylicious vor să demonstreze că e foarte ușor și mai simplu să te hrănești sănătos pe termen scurt, mediu sau lung.

Smoothie bowl-urile au prins foarte bine, sunt preparate noi apărute în meniu și se pretează atât ca o masă principală, precum și gustare/desert. Acai Power cu bază de granola e printre cel mai bine vândut produs încă de la deschiderea oficială din 2019 . Însă, periodic, testează noi produse, cu ingrediente de sezon sau idei care le vin pe parcurs. Iar cele care au succes rămân constant în meniu, precum smoothie-ul de căpșuni sau budinca de avocado și ciocolată.

Deși au o capacitate mică, la o terasă formată din 3 mese și cu 12 locuri, activitatea lor se axează pe livrări fiind prezenți pe toate platformele de profil.

Au lansat recent sandwichurile, care au fost foarte bine primite de clienți; bineînțeles că au păstrat și în acest caz ingredientele proaspete, gătite sănătos și sosurile preparate integral de ei, iar pâinea au achiziționat-o de la o brutărie artizanală, o mică afacere locală. O dată cu venirea toamnei vor adăuga și alte produse cu ingrediente de sezon, precum dovleacul și prunele.

Pentru că promovează o alimentație sănătoasă, Healthylicious au grijă și de mediul înconjurător folosind ambalaje compostabile și biodegradabile.

Healthylicious se află situat pe strada Ploiești, nr 22, Cluj Napoca, iar în 2020 au deschis exact lângă și Secret Garden un local pe bază de gin&tonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *