Începe Dezvoltarea Personală În Stil

Faptul că citești aceste rânduri îmi dă un indiciu important cu privire la scopurile tale în dezvoltarea personală în stil. E clar că vrei să progresezi, să te dezvolți, așa că te felicit că ai ajuns pe Stil Masculin. În primul rând, trebuie să fii conștient că schimbarea nu se poate produce peste noapte. Dacă vrei să reușești cu adevărat, trebuie să urmezi niște pași și să obți experiența necesară. E inutil să te ia cineva, să te plimbe pe la stilist și apoi să îți cumpere niște haine care să îți vină bine și să te lase în pace în ideea că ști deja destule încât să te descurci singur mai departe.

Începe dezvoltarea personală în stil

Dacă vrei cu adevărat să te dezvolți, trebuie să ști de unde pleci, și unde vrei să ajungi. Pentru asta îți trebuie două lucruri: un țel, și un model. Fără un țel bine determinat nu vei ști niciodată dacă ai ajuns unde ți-ai dorit sau nu. Fixează-ți un țel clar, cu efecte și cu termen limită ( ex: Până pe 1 ianuarie 2016 voi învăța să mă îmbarc atât de stilat încât două din trei femei vor întoarce capul după mine pe stradă).

Exemplul e o anecdotă, dar structura e corectă. După ce ți-ai fixat un țel, ai nevoie de un model, o persoană stilată de la care să ai ce învăța, și de la care să te inspiri atunci când îți alegi ținutele.

Aspectul modelului e unul mai delicat, de multe ori bărbații își aleg modele greșite pe care să le urmeze, așa că ai grijă de la cine înveți. Pentru a-ți da seama dacă modelul tău e demn de urmat, trebuie să îți fixezi în minte niște noțiuni clare despre haine, accesorii, asortarea culorilor, igienă și îngrijire corporală. Pentru asta trebuie să citești mult și să acumulezi cât mai multă informație.

Trebuie să realizezi că suntem într-o perioadă în care nu aurul, ci informația e cea mai mare avere pe care o poți deține. Cu cât ști mai mult , cu atât ești mai bogat, informația fiind de altfel și sursa bogățiilor materiale. Începe treptat, citește și pune în practică. Informațiile pe care le vei găsi răsfoind site-ul reprezintă o comoară neprețuită. Însușindu-ți informația găsită aici vei avea o bază

solidă de cunoștințe despre stilul tău personal. Multe articole conțin imagini din care te poți inspira, atenție, inspira nu copia. Asta e valabil și dacă îți alegi un style-icon, inspiră-te din alegerile sale în materie de vestimentație, dar nu le copia, adaugă amprentă personală în fiecare ținută pe care o alegi.

Baftă în călătoria pe care ai început-o, trebuie însă să te dezamăgesc și să îți spun că ea nu se va termina niciodată, pentru că omul a fost făcut să tot învețe până la sfârșitul vieții.

sursa foto

Related Posts

2 thoughts on “Începe dezvoltarea personală în stil

  1. Razvan spune:

    Superbe noile articole. Bravo celor responsabili si in special tie, Lacy.
    Noua interfata a site-ului e mult mai placuta si fontul ales face scrisul mult mai lizibil si mai placut la vedere. Felicitarile mele, sa o tineti tot asa baieti !!

    1. Florian Suba spune:

      Ne bucurăm că putem să ajutăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *