Kronenbourg 1664 Blanc continuă parteneriatul cu TIFF pentru a marca momente de neuitat împreună

Kronenbourg 1664 Blanc continua parteneriatul cu Festivalul Internațional de Film Transilvania ( TIFF) aflat la a 19-a ediție, care se va desfășura în perioada 31 iulie – 9 august 2020 în Cluj-Napoca.

Suntem in anul in care festivalul de film de la Cannes nu a avut loc, lucru istoric pentru lumea filmului. TIFF editia 19 are loc in conditii deosebite. Continuam parteneriatul Kronenbourg Blanc 1664 – TIFF, alaturand cea mai eleganta bere franceza cu unul dintre cele mai puternice branduri culturale romanesti. Sprijinim fenomentul TIFF cu convingerea ca brandul Blanc poate si trebuie sa contribuie la noua normalitate.” a declarat Paul Markovits, Vice Președinte de Marketing URBB.

Kronenbourg Blanc 1664 este sustinatorul traditional al bunului gust in arta, moda si film. Parteneriatul cu TIFF inceput anul trecut imediat dupa lansarea brand-ului in Romania, este una dintre manifestarile locale cele mai de prestigiu ale strategiei globale.

Kronenbourg 1664 Blanc este o bere din grâu, proaspătă și fructată, dominată de arome de citrice și coriandru. Această bere ilustrează eleganța și gustul Franței și este produsă încă din anul 1664, fiind un simbol puternic al stilului de viață rafinat, surprinzând în același timp, modernitate, emoție, prospețime, bun gust si celebrul „joie de vivre”.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *