L.L. Bean

L.L. Bean este un brand care face ghetele impermeabiale despre care am notat aici. Ei aveau o încredere așa de mare în produsele lor încât ofereau garanție pe viață. Din păcate, anumite persoane care s-au crezut mai inteligente au profitat de acest lucru și au făcut ce au știut mai bine. Adică cumpărau de la târguri modele vechi la bani de nimic pe care le schimbau gratuit la L.L. Bean. După care făceau profit pe site-uri ca și Ebay. Ce nu înțeleg majoritatea persoanelor  e că nu poți face la nesfârșit acest lucru. Adică acea schimbare de produs trebuia susținută ca și cost de cineva. Adică personalul răspundea la e-mail, completa procese verbale, căuta marfa în depozit, împacheta produsul, trimitea coletul, etc. Știu că poate pentru tine nu pare mult, dar cei care au firmă și au și angajați înțeleg foarte bine.  

Evident returul se făcea fără a cere explicații sau o dovadă de achiziție a produsului. Mai jos ai și declarația lor oficială. 

L.L. Bean au renunțat la garanția pe viață

Practic, L.L. Bean, au redus garanția pe viață la un an plus trebuie să arăți și bonul/factura. Ceea ce pare un lucru destul de decent într-o astfel de lume având în vedere ca majoritatea brand-urilor oferă garanție de câteva săptămâni sau o lună. Evident cineva a forțat nota și i-a dat în judecată. Această nouă garanție se aplică doar produselor achiziționate după 8 februarie 2018.

 sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.