Lansarea Iphone 5

Joi seara pe 1 noiembrie, am fost invitat la lansarea Iphone 5 de către Vodafone, dar nu înainte de a gusta bunătăţurile pregătite de Adi Hădean la o cină a bloggerilor.

Din păcate, am fost la doi metri distanţă de el şi nu am reuşit să-l butonez. Erau  alţii în faţă mai pasionaţi de tehnologie decât mine care cunosc acest domeniu mult mai bine.

Cum era de aşteptat, la această lansare s-a lansat cu mare scandal unde lumea s-a îmbrâncit pentru a vede mare minune.

Fotografia este de la Ciulea


 

6 thoughts on “Lansarea Iphone 5 în Cluj Napoca

 1. Escu spune:

  E regizata treaba? Daca nu, eu aveam alta parere despre oamenii din Cluj. Dupa ce am fazut azi la tv tot in Cluj s-au calcat in picioare pentru un banal cadou intr-un nou hipermarket nu ma mai mira nimic. O fi produsul celor de la Apple un mare gadget de tehnologie dar nici chiar asa incat sa merite sa te faci de cacao la un rand pentru a cumpara un telefon. Pe timpul lui Ceausescu se statea asa la rand pentru carne, masline si altele. Foarte urat si rusinos mai ales pentru baiatul tanar care urla ca el cumpara pt soacra-socrul lui. Bai baiatule mergi si cumpara-i soacrei o floare si pentru socrul tau o sticla de vin, un ceas, un portofel daca tot vrei sa faci cadouri, daca nu mergi acasa linistit ca il poti cumpara si maine de pe net.

 2. Pantera spune:

  ESCU…eu cred ca nu era deloc greu sa iti dai seama ca e regizata!…”am fost si la coafor pentru evenimentul asta” anunta o domnisoara!…puerila regia!mai degraba cred ca s-a vrut o parodie a ceea ce a insemnat lansarea in USA a gadgetului decat o lansare cu staif!

 3. john spune:

  vorba panterei… ca si tare greu era sa iti dai seama ca e regizat (actori cam slabi) dar a fost ceva haios.

  Nu prea le-a iesit faza de la sfarsit cand vroiau toti sa intre in magazin.

 4. Prea multa valva si scandal pentru un gadget caruia nu i s-au adus upgade-uri foarte mari. Plus, acele persoane nu arata ca unii care ar fi mers acolo sa dea mii de lei pe un gadget.

 5. Ratzoiu spune:

  @ Laci
  Ăla mic și pletos, cu gura mare, e Zicu de la TvDece. Toată treaba e regizată și ironică. Oricum mi-a plăcut felul în care fac mișto de mactarzi și iSheeps. Bravo.

 6. Laci spune:

  M-au amuzat comentariile voastre. Credeam ca ati inteles fiecare ca totul a fost regizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *