Lucruri Care Nu Merită Investiţia

În articolul precedent am discutat despre elementele din garderoba unui bărbat în care merită să investeşti banii. Acum voi enumera câteva lucruri care nu merită investiția din vestimentaţia masculină care, deşi sunt necesare, nu merită să investeşti sume mari de bani.

Care sunt acele lucruri care nu merită investiția

Hainele de sală

Sportul ar trebui să fie o parte importantă din viaţa fiecăruia dintre noi; pe lângă faptul că dacă faci sport hainele vor sta mult mai bine pe tine, te vei simţi mai bine, atât fizic cât şi psihic. Cu toate acestea însă, nu e nevoie să cheltuieşti o avere pe echipamentul sportiv. Serios vorbind, nu ai nevoie de tricouri sau pantaloni scurţi de 40-50 euro doar ca să tragi de fiare. Există variante mai ieftine şi aproape la fel de bune, important este ca hainele să fie pe măsura ta.


Dacă chiar vrei să cheltui mai mulţi bani când vine vorba de echipamentul sportiv, atunci îţi recomand ca ceea ce ai economisit pe tricouri şi pantaloni scurţi, să investeşti în încălţăminte, deoarece e important ca atunci când lucrezi cu greutăţi sau când alergi, să calci pe o talpă special adaptată şi să îţi respire piciorul.

Lucruri Care Nu Merită Investiţia
Lucruri care nu merită investiţia

Tricourile

Pentru un articol vestimentar care a luat naştere ca lenjerie intimă, e ridicol să plăteşti sume mari de peste 100€ sau chiar peste 500€ în cazul brand-urilor premium. Este adevărat că, de când s-a inventat tricoul, lumea a mai evoluat şi astăzi se poartă mai mult pe post de strat exterior decât pe post de lenjerie intimă dar totuşi, e un lucru pentru care nu merită să investeşti foarte mult chiar dacă bumbacul e de calitate şi tricoul are nasturi sau guler, adică e un tricou Henley sau Polo. De multe ori aceste tricouri nu merită nici 30€, mai ales de la 50€ în sus.

Stai liniştit că nu trebuie să umbli cu tricouri Gucci sau Chanel sau tricouri de caşmir cu mătase; important este ca bumbacul să fie de calitate, astfel încât să nu se întindă şi să ţi se potrivească croiala şi culoarea.

Lucruri Care Nu Merită Investiţia
Lucruri care nu merită investiţia

Lucruri care nu merită investiția: Lenjeria intimă cu bandă firmată

Pe scurt: lenjeria intimă cu bandă firmată e de prost gust şi, pe deasupra, acel elastic pe care e trecut numele brand-ului e foarte inconfortabil. Cine crezi că îţi va vedea banda de pe boxeri şi va fi impresionat de ce scrie pe ea ? Proaspăta cucerire ? În acest caz îţi sugerez s-o laşi pentru că fata nu are stil şi tu ai mai putea pune mâna pe o carte din când în când, măcar una de vestimentaţie masculină.

Tot ce ai nevoie e să fii în primul rând îngriit, iar apoi să fii decent şi să te simţi confortabil, lucru care se poate realiza şi cu o lenjerie intimă de 10 €, important este ca materialul să fie de calitate; îţi recomand lenjeria intimă cu 95% bumbac şi 5% elastan sau lycra.

Boxers
Lucruri care nu merită investiţia

Lucruri care nu merită investiția: Accesorii ieftine şi kitschioase

Am văzut şi continui să văd, în special la nunţile din România, cravate exagerat de înguste, papioane lucioase şi seturi oribile de cravată+batistă de buzunar; lăsând la o parte faptul că sunt sunt toate confecţionate din cel mai groaznic polyester, acestor accesorii le lipseşte cu desăvârşire o personalitate şi o atenţie la detaliu atât în ceea ce priveşte materialul cât şi construcţia şi finisajele. Decât să-ţi cheltui banii pe aşa ceva mai bine bei o cafea în oraş sau mergi la second hand şi îţi găseşti o cravată mult mai calitativă şi mai ieftină decât acele accesorii turceşti sau chinezeşti din plastic. Alege întotdeauna fibrele naturale şi finisajele de calitate:

Accesorii

Un alt lucru care îți vine în ajutor este și cartea Cum să te îmbraci mai bine și să plătești mai puțin

surse foto: aici, aici, aici, aici şi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *