ceasuri online

Magazinele de ceasuri online prind din ce în ce mai mult teren cel puţin pe piaţa din România. Astfel, fiecare suntem într-o continuă căutare pentru alegerea ceasului perfect care ne reprezintă personalitatea şi corespunde cerinţelor noastre. Acest accesoriu poate fi un subiect de conversaţie, o declaraţie de stil şi nu în ultimul rând un indiciu despre personalitatea noastră.

Magazine de ceasuri online din România

Pentru că avem o gamă variată, îţi pun la dispoziţie cinci  dintre cele mai cunoscute magazine online din România.

1) WatchShop

magazin online ceasuri
magazin online ceasuri

WatchShop a apărut să completeze o nişă de piaţă exploatată doar parţial, promovând vânzarea a peste 30 de branduri specifice în acelaşi loc.

Un factor important în ascensiunea magazinului este reprezentat de multiplele variante de plată(numerar şi prin card la showroom, plată online până la 12 rate, plata online, ordin de plată şi ramburs) şi livrare (gratuit la comenzi peste 250 de lei prin curier în 24-48 de ore sau ridicare de la sediul firmei),  oferind flexibilitate clientilor săi.

Magazinul are o ofertă pentru luna noiembrie, îţi oferă o gravură laser pentru comenzile care depăşesc 350 de lei. În plus, poţi verifica promoţiile şi lichidările de stoc pentru a cumpăra ceasuri la cele mai bune preţuri.

În opinia mea, este cel mai bun magazin online unde totul se desfăşoară foarte simplu.

2) Time 24

magazin ceasuri online
magazin ceasuri online

Time 24  este un magazin de ceasuri online, cu o gamă variată de ceasuri barbăteşti, de damă şi de copii. Oferta cuprinde 80 de mărci incluzând peste 3000 de modele.

Dacă eşti în pană de idei, poţi vedea care sunt cele mai vândute ceasuri.

Chiar dacă site-ul este mai aerisit, acesta nu este la fel de interactiv ca şi WatchShop

3) Noon copenhagen

noon-copenhagen
noon-copenhagen

Noon copenhagen a fost fondat la sfârşitul anului 2006, an în care producătorul danez a lansat pentru prima dată în lume un ceas cu un concept de design unic, “Twist”, având calităţi care se regăseau în acel moment doar la cele mai prestigioase şi creative mărci.

Preţul cel mai mic al unui ceas  este 219 lei iar cel mai scump este de 1399 lei.

Toate ceasurile noon copenhagen sunt concepute şi dezvoltate în Danemarca. În procesul de fabricaţie sunt folosite doar componente de cea mai bună calitate şi mecanisme japoneze produse de liderul mondial MYOTA. Toate ceasurile sunt supuse la mai multe nivele de control al calităţii înainte de a ajunge pe piaţă. Materialele folosite sunt atent selecţionate acordându-se o deosebită importanţă calităţii: piele italiană originală, titaniu, silicon fin şi inox 36L.

Seturile pot fi văzute aici

4) TopCeas

ceas
ceas

TopCeas colaborează doar cu vânzători autorizaţi din Europa (Germania, Anglia) şi vând doar ceasuri originale. Compania a fost înfiinţată acum 5 ani şi prioritatea lor este de a furniza produse şi servicii de calitate.

Preţul accesibil este dovedit de faptul că sunt importatori direcţi, şi distribuitor exclusiv ale majoritatea mărcilor pe care le comercializează. Cu toate acestea, majoritatea produselor sunt în depozitul lor, produse care sunt expediate de  Fan Courier, în termen de 24-48 ore.

Ceasurile sunt cuprinse în preţul de aprox. 500 RON – 2.500 RON. TopCeas au constant în stoc, mai mult de 500 de produse, valoarea acestora depăşind suma de 100.000 euro. Cifra de afaceri lunară depăşeste suma de 20.000 de euro, şi este în constantă creştere.

Posibilitatea de plată: plata ramburs , plata prin card bancar, transfer bancar (OP) şi plata prin PayPal.

Dacă te interesează aceste ceasuri, dar la un preţ mai bun, aici sunt promoţiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *