Magia Barcelonei

De fiecare dată mă întreb ce pot spune nou despre fiecare subiect pe care-l tratez în articolele mele, și îmi dau seama că lucrurile, informațiile, personajele, locurile, sunt cele care mă surprind uneori, iar în alte situații dau piept cu lucruri știute, nespectaculoase.

Însă frumusețea dintre aceste extreme este că fie le accepți așa cum sunt, fie încerci să creezi un echilibru informațional între o variantă și cealaltă. În acest episod vom zăbovi puțin pe străzile și bulevardele cele mai circulate din minunatul oraș Gaudin …….. Barcelona.

Magia Barcelonei

Barcelona este un oraș cu foarte mulți turiști, de fapt este vorba despre puțin peste 7,3 milioane de vizitatori, care vin în acest oraș minunat pentru celebra gastronomie catalană, pentru soare ( și aici e destul chiar și in luna decembrie ), pentru atracțiile turistice și, evident, pentru modă.

Barcelona fiind un oraș cosmopolit, nu are niciun fel de problemă legată de modă, ea se găsește oriunde, în cele mai diferite abordări, ca să nu mai spun că pe lângă ținutele diversificate ale turiștilor, aici mai întâlnim și ținutele localnicilor.
Să fie vorba de “ ciocnirea civilizațiilor“? cum ar zice Samuel P.Huntington, din punct de vedere vestimentar, de această dată
cu siguranță fiecare zonă are specificul ei, în acest sens daca ești o fire nonconformistă și plină de imaginație, atunci te informez că ai gasit locul potrivit pentru a ți exprima convingerile vestimentare.

Da, Barcelona este orașul culorilor îndrăznețe și a ținutelor pe măsură, o bună parte aș putea spune că abordează stilul urban, haine largi, tricouri, jeansi, totul cât mai casual, cel mai “vinovat“ de acest stil vestimentar este soarele care ademenește turiștii și nu numai cu falezele și plajele nenumărate.

În acest oraș ai posibilitatea să te întâlnește cu jucatori ai echipelor F.C Barcelona cât și Espanyol Barcelona, ieșiți la promenade, ocazie cu care poți să admiri ce ținute preferă acești sportivi de milioane. Dar pentru că vorbim despre un oraș port, trebuie menționat ca Barcelona a îmbrățișat diferite stiluri vestimentare, spun asta din prisma multitudinii de culturi și naționalități care s-au intersectat cu acest oraș fantastic.

Desigur, vom întâlni și stilul classic, care te cucerește, indiferent de vârsta celui care il abordează, culori mai puțin îndrăznețe de această dată, dar pline de personalitate și creații de calitate până la ultima cusătură. Este un oraș foarte diversificat si, în consecință, vom regăsi cele mai importante branduri din domeniul modei, pe acest tărâm catalan vom gasi tot ce ne dorim, trebuie să fii doar “cârcotaș “ ca să nu vezi plusurile acestui oraș din punct de vedere vestimentar al nenumăratelor oportunități din acest domeniu.

Trebuie să știi că reducerile din perioada de iarna încep în a doua jumatate a lunii Ianuarie, și se desfășoară pana la sfârșitul lunii Februarie, iar reducerile din perioada de vara încep de la 1 Iulie și se desfășoară până la sfârșitul lunii August.

Daca-ti dorești amintiri frumoase, experiențe grozave, și un loc plin de diversitate, atunci Barcelona is the perfect city, până data viitoare Celebrate and Explore ! ! !

sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *