Masima - din pasiune pentru piesele personalizate din piele

Masima s-a născut din plăcerea de a putea realiza cât mai multe piese personalizate din piele. Marochinăria este o nișă foarte versatilă pentru că se pot crea de la încălțăminte, genți, curele, portofele plus multe alte produse. Piața cu produse personalizate este într-o continuă dezvoltare și din acest motiv au ales să se dedice pentru ea.

De ce să alegi Masima pentru produsele personalizate din piele

Una dintre nișele pentru care fac multe produse personalizate este Horeca. Produsele pot fi șorțuri (din piele sau combinate cu diverse materiale precum denim, bumbac, lână etc.). Sau meniuri ( piele sau lemn combinate cu piele), truse de ustensile (barmani, bucătari) și altele.

Fiind o firmă mică e mai rentabil să facă produse personalizate decât cele de serie. Personalizarea se poate face din punct de vedere al tipului de piele ales. Se poate face gravare sau broderie, design, culoare, combinarea dintre diverse materiale, accesoriile alese, tipul de cusătură etc. Pe lângă zona Horeca ei mai creează și personalizează produse pentru diverse companii. Acestea pot fi coperți, portofele sau alte mici accesorii din piele sau centuri din piele pentru sportivi.

Din 2018, de când au primit fonduri europene nerambursabile în valoare de 50.000 de euro fiecare produs este creat la fabrica din Dej, jud. Cluj. Deși au unele produse pe site, ei investesc, în continuu, în dezvoltarea produselor și a procesului de producție pentru a le îmbunătății. Pentru fiecare produs, accesoriu în parte necesită un alt tip de piele, în general Masima o folosește pe cea de bovină.

Pentru alte produse personalizate din piele, portofoliul Masima se poate viziona pe site-ul https://www.masima.ro/ Clienții lor vin 30% de pe site, 30% din recomandări și 40% din contactare directă sau alte căi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *