Materiale Termale Pentru Bărbați

Având în vedere aceste schimbări bruște de temperatură, este foarte important să ne protejăm și să știm mai multe detalii despre materiale termale pentru bărbați. Layering-ul, este una dintre cele mai bune metode care ne poate proteja de aerul rece.

În acest articol, am să atrag atenția doar asupra articolelor care sunt în contact cu pielea : maiou, lenjeria intimă și izmene.

Materiale termale pentru bărbați

Avem trei tipuri de materiale termale pentru bărbați: sintetice, lână, bumbac.

Sintetic

Din cercetările mele, cică acestea ar fi cele mai potrivite deoarece sunt o combinație de poliester, nylon, spandex și lycra. Ele oferă un balans perfect în rolul de a înlătura transpirația și de a reține căldura. Dar ce se întâmplă cu cei alergici sau care nu suportă plasticul lipit de piele?

Lâna

Este atât de populară pentru că printre proprietățile ei, ea ne oferă confort pe timp de iarnă și are rolul de a absorbi transpirația. Lâna a fost folosită de exploratori, vânători, armată etc. Din păcate, unele modele nu sunt prelucrate cum trebuie și poate duce la iritații.

Bumbacul

Este considerat cel mai prost material în acest caz deoarece nu menține pentru mult timp căldura. Este recomandat să fie purtat doar atunci când stai câteva ore pe afară. Are avantajul că este un material ieftin.

Rolul materialelor termale este să te ajute să-ți fie cald. Pentru a putea menține temperatura corpului, acesta trebuie să fie „uscat”.

Când corpul se încălzește, acesta încearcă să-și regleze temperatura prin transpirație. Aceste materiale termale, împing transpirația mai departe spre următorul strat de haine. Bumbacul este doar potrivit doar vara când nu este purtat sub alte haine.

Datorită acestui tip de material, aerul este prins la mijloc și te ajută la acea menținere a temperaturii.

1
https://www.polartec.com/

Care din aceste materiale termale pentru bărbați, ar fi pe placul tău?

sursa foto: stilltri-ing.blogspot.com

Related Posts

4 thoughts on “Materiale termale pentru bărbați

 1. S. spune:

  Materiale naturale precum bumbacul, absorb și elimină transpirația, în timp ce poliesterul o ține aproape de corp și nu cred că vrei să te afli în preajma acelei persoane.

  Bumbacul are o senzație plăcută asupra pieli, poliesterul poate provoca mâncărimi și nu este recomandat copiilor și celor cu pielea sensibilă.

  Sursa: stilmasculin.ro

 2. Eduard spune:

  Caldura oferita de materialele sintetice nu mi se pare una sanatoasa,ci inconfortabila.Cred ca mirosul de transpiratie se instaleaza mai rapid.Iar eu,personal,nu suport sintetic pe piele.Ma irit.In concluzie,prefer bumbacul.

 3. S. spune:

  Va contraziceti, ma tem.
  O bila neagra.

 4. Laci spune:

  @ S. Eu ma contrazic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *