Men'S Cave “La Pitti Uomo 91 Se Poartă Românește”

Men’S Cave este o afacere de familie condusă de Raluca și Sorin pornită în 2014. Îndrăgostiți de tot ceea ce înseamnă frumos, cei doi și-au unit pasiunea pentru moda masculină și experiența în industria ușoară, iar ceea ce a luat naștere este un showroom cu suflet, un ’Lifestyle Boutique’, unde clienții sunt întotdeauna îndrumați și consiliați pentru a găsi ținuta potrivită evenimentului la care trebuie să participe și bineînțeles un nou brand romanesc – Men’s Cave. În plus, Men’s Cave se vor ocupa de costumele pe care le voi purta la Pitti Uomo 91. În ianuarie 2017 sunt prezent la a șaptea participare la Pitti Uomo care coincide cu cei 7 ani de activitate pe Stil Masculin.

Men’s Cave “La Pitti Uomo 91 se poartă românește”

Men’s Cave este brand-ul care îți depășește așteptările. Adică de la costume aduse Germania sau de la un alt brand românesc au ajuns să producă propriile lor articole vestimentare. În curând, brand-ul va conține doar produse 100 % românești.

Punctul meu de atracție a fost costumul pictat pe care l-am purtat la Pitti Uomo 90, dar și cu alte ocazii.

 

A photo posted by Laszlo Nagy (@stilmasculin) on

Între timp ei au lansat și o colecție de încălțăminte made in România, iar în 2017 vor lansa o mică afacere bazată pe accesorii.

La lansarea colecției de toamnă-iarnă, Men’s Cave,  au făcut o ședință specială în care prietenii brand-ului au servit drept manechini.

Cover
Men’s Cave “La Pitti Uomo 91 se poartă românește”

După Noah, The Urban Ties, Men’s Cave este al treilea brand pe care l-am anunțat ca partener în proiectul „La Pitti Uomo 91 se poartă românește

Până în data de 10 ianuarie voi dezvălui câte un brand care a intrat în această campanie alături de mine. Brand-urile au fost atent selecționate pentru că la noi se fac lucruri bune și cu tradiție. Pe lângă faptul că la Pitti Uomo 91 voi purta în mare parte brand-uri românești le voi promova prin intermediul fotografiilor, interacțiunilor și a articolelor pe site.

Care dintre brandurile românești ți-ar plăcea să le vezi la Pitti Uomo 91?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *