De ce ai nevoie de o husă de telefon și tabletă

În cazul în care tocmai ți-ai achiziționat un telefon ori o tabletă nouă, sau te-ai decis să ai mai mare grijă de cele pe care le ai deja, articolul de față aduce cinci argumente pentru care ai nevoie de o protecție pentru obiectele care te țin la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău. De asemenea, vei găsi câteva modele de husă de telefon, pentru cele mai dorite gadget-uri de pe piață, din care să te inspiri.

De ce ai nevoie de o husă de telefon și tabletă

1. Ecranul este încă cel mai sensibil

Marile branduri globale încearcă din răsputeri să găsească tot mai multe alternative ecranului din sticlă. Orice material ales de aceștia până acum, deși prezentat ca fiind revoluționar, e încă foarte predispus spargerii, sau cel puțin zgârieturilor, în momentul în care este scăpat din mâini. Este de la sine înțeles că nimănui nu îi convine ca un gadget să aibă deja până și un mic defect. Acesta nu este doar inestetic, dar poate afecta senzorii de sensibilitate ai ecranului tactil sau chiar ai display-ului. Husa intervine aici prin acoperirea completă a ecranului, astfel încât șansele ca telefonul sau tableta să fie scăpată și să se deterioreze sunt mici.

2. Nu poți fi mereu atent

Anterior, era vorba despre acele momente temute în care, din neatenție sau grabă, apuci rapid de telefon sau tabletă și acestea îți fug din mâini, căzând. În ciuda faptului că sunt mulți aceia care se declară persoane grijulii sau efectiv mereu atente la acest aspect, nu se poate să fie întotdeauna la fel. Circumstanțele de zi cu zi ne arată că nu putem fi mereu concentrați pe felul cum apucăm să răspundem la telefon sau să citim de pe tabletă. Ar fi mult mai ușor dacă ne-am scuti de grija permanentă de a fi în priză și să alegem o husă, care își va face cu siguranță treaba.

3. Dacă îl scapi și nu se întâmplă nimic…

Ei bine, de acest noroc nu te vei putea bucura la nesfârșit. Primul moment în care nu ai avut grijă și a căzut a fost mai greu de îndurat, dar dacă se mai întâmplă te vei obișnui. La un moment dat, după câteva căzături care nu sunt neapărat vizibile, vei deveni delăsător, crezând că nu e mare scofală dacă se întâmplă iar. Totuși, există și posibilitatea în care nu sunt urme vizibile, dar sunt afectate funcții ale acestuia. În acest caz, cu cât se întâmplă mai des, cu atât mai rău.

4. Aduc versatilitate

Un alt argument ar fi acela că atunci când alegi o husă pentru telefon sau tabletă, îi schimbi practic înfățișarea. De aceea, husele reprezintă un plus de stil adăugat gadget-ului, care denotă atenție din partea ta pentru detalii. În fond, se poate trata ca și un accesoriu, în ideea că husa poate fi asortată ținutelor tale preferate. Spre exemplu, dacă la job adopți un stil vestimentar smart casual, o husă de piele s-ar potrivi „ca o mănușă”. Oricum, poți avea la dispoziție mai multe huse, pe care să le schimbi din când în când sau în funcție de situațiile în care te vei afla.

5. Sunt accesibile

Cel mai benefic aspect pentru tine este, totuși, că husele nu sunt deloc scumpe, astfel încât vei putea într-adevăr să îți achiziționezi mai multe. Acum, nu mai există vreun motiv clar pentru care nu ai dori să ai grijă de un telefon sau o tabletă, pentru care cu siguranță ai plătit o sumă de bani destul de mare.

Acum că ai văzut de ce e necesară îngrijirea smartphone-urilor și tabletelor, poți descoperi în continuare câteva modele de huse:

Husa piele Samsung Universala Tableta EF-SN510BSEGWW Blister Originala
Husa textil tableta 7 inci neagra galbena
Husa piele Magnetica Universala Tableta TFO alba De ce ai nevoie de o husă de telefon și tabletă
Husa plastic Apple iPhone 5 Slim gri
De ce ai nevoie de o husă de telefon și tabletă
De ce ai nevoie de o husă de telefon și tabletă

În cazul în care nu ai găsit în pozele de mai sus o husă care să îți satisfacă preferințele, verifică și celelalte oferte ale site-ului gsmnet.ro, unde poți descoperi și prețuri promoționale. În oferta lor îți îți vei putea găsi o husă sau carcasă care să se plieze preferințelor tale, de la cele subțiri și practice din silicon la cele versatile, din piele.

sursa foto: aici și aici

Related Posts

One thought on “De ce ai nevoie de o husă de telefon și tabletă

  1. Andrada spune:

    Corect! Dacă tot dai un ban, nu e normal să-ți protejezi investiția? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *