Naked Pr

Pe 21 octombrie, se lansează NAKED PR, prima serie de workshopuri menite să facă dezvăluiri “fără PR”, să spună adevărul, secretele, strategiile și provocările din industria relațiilor publice.

Gândit ca un « laborator », NAKED este locul unde se întâlnesc profesioniștii, înțelepții, inovatorii din comunitatea PR, pentru a pune punctul pe “i”-urile din PR-ul din diferite industrii, cu toate resorturile de imagine specifice.

Naked PR, primul proiect educațional de PR specializat

Business PR, Fashion PR, Celebrities PR și Cultural & Arts PR compun colecția din această toamnă.

Profesorii Naked PR, specialiști care au confirmat în domeniile lor, sunt pregătiți să creeze o experientă “SHARING” care schimbă, mișcă, transformă viața și aspirațiile profesionale ale participanților prin:

• resurse și instrumente de lucru – inovatoare, “next big thing”, pline de revelații;
• cunoaștere “BRAIN”, perfectă pentru STORMING-uri inovatoare;
• tips&tricks de la cei care fac istoria PR-ul creativ în România 3.0;

Proiectul Naked PR se adresează tuturor celor în căutare de upgrade și newins, fie că sunt profesioniști, aspiranți, angajatori sau pasionati de PR.

Workshopul de Business PR va fi sustinut de Mirela Bucovicean (fondator Molecule F).

Business Pr
Naker Pr – Business Pr

„Daca as fi stiut la inceput de cariera in business macar un sfert din cate stiu acum, drumul meu ar fi fost unul mult mai usor si mai rapid. Vreau sa va impartasesc din ce am invatat in 22 de ani de experienta personala, activand in mai mult de 13 industrii. O luam de la zero, lucram impreuna ideile de business, facem planuri de dezvoltare si network, invatam cum sa ne PR-izam pe noi insine si business-ul propriu, aflam impreuna drumul spre succes. Vino sa te descoperi ca „business unit”. Cine stie, poate devenim parteneri in afaceri”, declara Mirela.

Ana Bucur (Brand Manager Gucci Romania) si Noemi Revnic (PR The Place si owner al blogului de lifestyle si cultura Placerile lui Noe) vor fi gazdele workshopului de Fashion PR.

Fashion Pr
Naked Pr

„Moda este unul dintre cele mai dinamice domenii, iar comunicarea in moda, cu particularitatile ei, trebuie sa tina pasul alert. Astazi, odata cu dezvoltarea tehnologiei, cu accesul permanent la informatie si cu o continua globalizare a pietei, provocarile sunt mai mari si obiectivele din ce in ce mai sus.
Cursul nostru de Fashion PR este conceput sa ofere nu doar o baza teoretica cu instrumente precise de comunicare, ci si aspectul lor practic, ilustrat si aplicat pe exemple concrete si studii de caz”, declara Ana si Noemi.

Workshopul de Celebrities PR va fi susținut de Adelina Bortan ( PR specialist, Prima TV).

Celebrities Pr
Naked Pr- Celebrities Pr


“In cadrul workshopului de Celebrities PR vom pune accent mai mult pe partea practica. Vom vorbi despre strategii de PR, story brokering sau cat de importanta este povestea, cum construiesti imaginea sociala a unei persoane publice. Va voi dezvalui insight-uri din aceasta ramura a relatiilor publice si vom face cunostinta cu vedete care au inteles importanta PR-ului in dobandirea notorietatii”, spune Adelina.

Despre PR-ul de carte, librărie și evenimente de cultură urbană va vorbi Anca Danila (PR Carturesti), în cadrul workhospului de Cultural&Arts PR

Cultural-Pr
Cultural Pr

“Știi cum e să-ți placa foarte mult un film, o carte sau un fel de mancare, si sa vrei sa spui tuturor despre experienta avuta? Cam asa va fi la workshopul de Cultural & Arts PR, unde vom vorbi despre branduri inspirationale, prima lansare de editura, evenimentele de cultura urbana si cum tii pasul cu tot ceea ce se intampla in mediul cultural. Am o tolba plina cu povesti pe care abia astept sa vi le impartasesc”, declară Anca.

Catalin Anchidin va vorbi despre PR-ul de film, în cadrul workshopului de Cultural & Arts PR.
“Fiecare din noi are un film preferat. La fel cum fiecare din noi ne facem propriile proiecţii când vine vorba despre proiectele in care ne implicam. Cum reuşeşti să te adaptezi unei lumi care vinde vise şi cum faci ca, la rândul tău, să le vinzi mai departe? Asta vom încerca să povestim împreună la NAKED PR”, spune Catalin.

Irina Milenkovici si Suzana Vasilescu vor povesti despre PR-ul pentru galeriile de arta, in cadrul workshopului de Cultural&Arts PR.

“You have to be unique, and different, and shine in your own way.” (Lady Gaga)
Aceasta este motivul pentru care noi am ales drumul galeriilor de succes. Prin intermediul acestui curs va vom introduce in lumea artei contemporane, a managementului unei galerii si a reprezentarii unui artist, pe scurt a PR-ului in arta! Despre asta si multe alte „secrete” va vom vorbi la prima noastra intalnire”, declara Suzana si Irina.

Detalii despre agenda workshopurilor şi înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR (www.nakedpr.ro).

Related Posts

1 thoughts on “Naked PR, primul proiect educațional de PR specializat

  1. Radu Hossu spune:

    Benzina la 4.5 lei. Adica 20% mai ieftina. 100% legal.
    Intra aici sa aflii cum sa faci economia: https://www.filcor.ro/super-oferta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *