10 Piese Vestimentare Must Have În Garderoba Unui Bărbat Modern

Pentru a-şi completa stilul personal şi a avea mereu un look modern, orice bărbat modern ar trebui să aibă în garderoba sa câteva piese vestimentare atemporale. Astfel, indiferent de anotimp şi de ocazie, îi va fi uşor să îşi creeze o ţinută elegantă şi atractivă, menţinându-se în tendinţe cu efort minim. Iată care sunt aceste 10 piese vestimentare must have în garderoba bărbatului modern!

Cămaşa albă din bumbac

Când vine vorba despre cămăși bărbați, o piesă esenţială în garderoba acestora este cămaşa albă din bumbac de calitate superioară. Este o piesă vestimentară simplă şi extrem de versatilă are va completă cu rafinament şi stil ţinute variate, de la cele casual, la cele business sau formale. Se poate purta la costum, cu pantaloni chino şi pulover sau chiar şi cu blugi. 

Cămaşa albastru deschis din bumbac

O altă piesă vestimentară versatilă şi atemporală care este în tendinţe şi va rămâne aici pentru multă vreme, este cămaşa albastru deschis din bumbac. Se poate purta la costum bej, gri sau bleumarin cu o cravată albastră într-o nuanţă mai închisă şi, de fiecare dată, va arăta superb. 

Un tricou alb de bumbac de calitate

Tricoul alb se poate purta, practic, la orice. Este, însă, important să fie dintr-un bumbac de calitate, uşor de întreţinut. Astfel, va arăta mereu impecabil şi va asigura confortul necesar în orice anotimp. Se poate purta la ţinute de vară, dar şi în ţinutele stratificate cu cămaşa, pulovere şi jachete. 

Pantaloni chino subţiri bleumarin

Pentru ţinutele casual la care, totuşi, nu doresc să poarte blugi dar nici pantaloni de stofă, bărbaţii pot alege un pantalon chino subţire bleumarin. Este alegerea ideală pentru orice anotimp şi se poate purta cu cămaşă, tricou şi jacheta. Practic, cu un pantalon de acest gen opţiunile sunt nelimitate şi, de fiecare dată, se va obţine un look atractiv şi modern. 

Pantalonii din stofă de lână

Pentru ţinutele formale sau casual de toamnă sau de iarnă, bărbatul modern are nevoie de o pereche de pantaloni eleganţi din stofă de calitate, de preferat de lână. Aceştia se pot purta atât cu cămaşă şi pulover, cât şi cu cămaşa şi sacou. De preferat să fie o culoare care se poate asorta la ţinute diverse cum ar fi gri sau negru. Sunt o piesă vestimentară versatilă, călduroasă şi elegantă pe care se vor putea baza în nenumărate ocazii. 

Un pulover din lână bleumarin la baza gâtului

Pentru a putea realiza ţinute stratificate rafinate şi, totodată, călduroase, orice bărbat ar trebui să aibă în dulapul său un pulover din lână de calitate, de preferat bleumarin şi la baza gâtului. Acesta se poate purta peste cămăşi sau tricouri şi va arăta foarte bine şi pe sub sacou. Totodată, este o piesă vestimentară care se poate purta în orice anotimp, inclusiv în serile răcoroase de vară. 

Un costum bleumarin

Un costum bleumarin este un plus pentru orice ţinută business sau de ocazie. Este atât de versatil şi de practic, încât ar fi de dorit să există chiar două pentru a putea fi schimbate şi curăţate regulat. Bleumarinul este o culoare care nu se va demoda prea curând şi care va înnobila instant orice look. 

O jachetă denim

Jacheta denim în stil clasic este extrem de uşor de asortat în ţinute variate şi se poate purta în orice anotimp. Pe lângă faptul că este foarte durabilă şi se păstrează impecabil ani de zile, se poate purta cu tricou, cu cămaşă sau pulover, cu blugi sau pantaloni chino, cu adidaşi sau pantofi. Prin urmare, este o altă piesă vestimentară must have în garderoba unui bărbat căruia îi pasă cum arată şi cum se îmbrăca şi vrea să fie mereu în tendinţe. 

Blugi indigo clasici

O pereche de blugi în model clasic, subţiri şi care nu sunt foarte strâmţi şi nici rigizi, de culoare indigo poate fi purtată în diverse ocazii casual. Versatili şi confortabili, aceşti blugi nu se vor demoda prea curând şi trebuie trecuţi în această listă. Se poate lua în considerare achiziţionarea a două perechi, de preferat acelaşi stil dar în nuanţe diferite. 

Un trenci bej

Trenciul într-o culoare neutră precum bejul este un strat suplimentar care nu poate lipsi de la ţinutele elegante de primăvară. Este ideal pentru a face tranziţia între două anotimpuri pentru că asigură protecţia în faţa ploii şi arată atât de bine în orice ocazie şi la orice ţinută. Se poate purta cu tricou, cămaşă şi blugi, dar şi cu costum. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *