Produse De Îngrijire Pentru Bărbați Mai Ieftine

Un bărbat care este atent la felul cum își alege  materialele hainelor precum și la asortarea și purtarea acestora la ocaziile potrivite, pune mare accent și pe produsele de îngrijire. Produsele de îngrijire, la fel ca și hainele, pot fi de bună sau proastă calitate, cu tradiție sau fără.  Un brand care reunește cele două calități  este Truefitt & Hill.

Țin să menționez că înainte de toate, pentru a purta hainele stilate trebuie să avem o igienă și îngrijire pe măsură. Altfel, tot acest efort se anulează.

Imaginează-ți că ești la o piscină unde hainele nu sunt necesare doar slipul de baie, eventual niște accesorii și igiena corporală.

Produse de îngrijire pentru bărbați mai ieftine

Ai ocazia să cunoști produsele Truefitt & Hill având în vedere că ele sunt folosite de maeștrii frizeri și bărbieri de pe străzile din Londra, cele de la marca Truefitt & Hill vor face diferența față de produsele obișnuite. Este o onoare, că există aceste produse, pentru toți cei care doresc ca tenul să fie cât mai tonic fără urme de îmbătrânire, zâmbetul să fie unul relaxat fără eternele riduri întâlnite, părul să fie unul sănătos și să radieze fără a fi complexat uitându-te mereu în oglindă că ar putea să te dezavantajeze. Și nu în ultimul rând, folosind gelul de duș, săpunul și produsele care îți conferă o stare de spirit pozitivă prin hidratarea pielii și-n același timp oferă arome plăcute care te duc într-o altă lume.

Pe lângă faptul că aceste produse le putem întâlni, le putem achiziționa, avem și avantajul că în această perioadă, luna cadourilor, sunt la prețuri reduse. O dată cu calitatea lor, avem oportunitatea de a le cumpăra la un preț redus.

Bărbieritdelux oferă 10 produse de îngrijire pentru bărbați mai ieftine cu o reducere de 10% cu ocazia sărbătorilor.

Produsele reduse sunt din:

Gama 1805 cu arome de bergamontă, mandarină, carmadon, levențică, mușcată și salvie având la bază arome de lemn de santal, cedru și smoc.

Gama Trafalgar cu note de cedru, lemn de santal completat de arome subtile de iasomie și mirodenii.

Gama Almond cremă de ras pe bază de glicerină cu parfum de migdale.

Gama Lavender cremă de ras pe bază de glicerină cu parfum de lavanda, recomandată celor cu tenul sensibil.

Produsele pot schimba experiența bărbierurului mai ales că la majoritea bărbaților reprezintă un adevărat ritual.

4 thoughts on “Produse de îngrijire pentru bărbați mai ieftine

 1. Eduard spune:

  Probabil un titlu mai bun ar fi fost „Produse de ingrijire pentru barbati la un pret redus”.Nu mi se par ieftine.

 2. Laci spune:

  @Eduard Probabil tie nu ti se par, dar sunt altii care le apreciaza.

 3. Eduard spune:

  N-am zis ca nu le apreciez.Din contra,admir istoria si traditia Truefitt & Hill.Doar ca nu cred ca isi permite toata lumea sa le cumpere.

 4. Laci spune:

  @ Eduard Te-ai mira cate persoane folosesc asa ceva, sunt persoane care apreciaza finetea unor produse cum sunt cele de mai sus mentionate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *