reduceri F64

Luna decembrie, este aceea perioadă din an în care lumea vânează prețurile reduse. Un magazin care mi se pare foarte bun datorită prețurilor și al produselor pe care le vinde este magazinul F64.

Este evident că de la ei nu-ți vei umple coșul cu televizoare cum o face aproape fiecare român de sărbători, dar vor fi niște reduceri substanțiale care vor ține din data de 10 și până în 11 decembrie.

Pentru că am început să cochetez cu fotografia, sper ca cea mai mare reducere să fie la aparatul Canon EOS 500D.

Stilul merge mână în mână cu aparatul foto și astfel de achiziție, mi-ar fi foarte utilă doarece acest blog nu-l pot susține fără fotografii. Acest aparat, este unul versatil datorită faptului că el poate și filma HD. În plus, este potrivit fiecărui începător conform recomandărilor de la F64

Dar eu cum sunt „obsedat” de a avea ținute cât mai creative, aș vrea ca aparatul să mi-l asortez ținutei la elemente precum cravată, curea, brățară, șosete…

DSC6617
asortarea aparatului

…butoni și batistă de buzunar.

DSC6623
asortare aparat

Probabil eu sunt cel care exagerează, dar nu sunt singurul care-și asortează aparatul. Mai jos ai o fotografie pe care am facut-o în cadrul unui festival.

P1000074
fotograf

Dacă tot mi-am dezvăluit mica obsesie, aș vrea ca acest aparat, să vină cu o gamă cromatică variantă din punct de vedere al baretei.

Nu este un secret că aproape fiecare fotograf profesionist, își face cumpărăturile de la F64.

Ce ai vrea să fie redus pe F64 sau ce aparat foto mi-ai recomanda?

Related Posts

4 thoughts on “Reduceri, dar nu la haine ci la magazinul foto F64

 1. Mann spune:

  Mai jos* :)

 2. rica spune:

  asta e reclama clara la F64. macar iti dau canonul pe gratis ? :)

  in ultimul tp parca esti in lipsa de idei :) .. articole cam fara nici o concluzie…sfaturile alea (penibile de altfel de genul: la costum gri pune o pereche de pantofi negri) acordate pe facebook…sa fie oare facute dintr-o lipsa de idei ?

  nu scriu comentul cu rautate, dar stii cum e…decat cantitate si slaba caltate, mai bine calitate si mai mica cantitate…scrie mai rar si un articol din care sa tragi o concluzie…pt ca daca nu lumea se plictiseste si nu iti mai revine :)

  bafta

 3. Laci spune:

  @ Rica Da este reclama si de ce nu daca este un magazin ok.

  In lipsa de idei nu am fost niciodata din pacate nu-mi permite timpul sa aplic altele noi.

  Sfaturi penibile sunt doar din punctul tau de vedere, altii le considera utile. Din ce stiu eu, recomand pantofii maro la pantaloni gri, dar fiecare trage ce concluzie crede de cuvinta.

  Legat de facebook am ales sa dau acele sfaturi zilnice pentru voi.

  La mine nu s-a pus niciodata problema de slaba calitate pentru ca nu pot ghici de fiecare data ce va este pe plac, dar pot sa te asigur ca multumesc majoritatea cititorilor.

  Blogul este pe ascensiune de cateva luni bune, dar asta nu inseamna ca am scazut in calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *