Sacoul Kaki

Sacoul kaki precum și alte haine din această nunță le putem încadra cu ușurință în tonul culorilor neutre … care merg cu orice. De aceea această culoare îți poate defini foarte bine stilul vestimentar. Totuși acum o să facem abstracție de toate grupele masculine și o să mergem spre acea latură vintaje sau clasic a bărbaților.

Sacoul kaki – în culoarea toamnei

Un sacou kaki este perfect în orice împrejurare. Datorită multitudinilor de nuanțe care merg asortate cu această culoare, acest sacou îți poate defini personalitatea. Încercă să porți ceva roz pe lângă acest sacou.

Deși nu există reguli stricte cu privire la ce stil de sacou, ar trebui să porți – singur / la două rânduri, cu crestătură și unul / doi / trei nasturi – ar fi potrivit să optezi pentru o versiune la două rânduri pentru ocazii oficiale și evenimente de avengură mare cât și pentru un design clasic, și la unul cu doi nasturi atunci când vrei să te îmbraci mai puțin formal. Este doar o sugestie. Până la urmă tu ești cel care trage concluziile.

Uneori, poți asorta kaki-ul cu o gamă largă de culori și nuanțe unde în astfel de situații poate devenii o nuanță contrastantă.

Un astfel de sacou poate se poate purta în timpul liber, cu jeanși, sau pantaloni casual.

Ușor de purtat și de asortat, sacoul kaki poate să îți dea câteva bătăi de cap dacă duci lipsă de inspirație, de aceea ți-am pregătit câteva recomandări.

Ce trebuie să știi despre kaki este că la birou merge de minune cu elemente care se află în aceași familie de culori sau contrastante – pantofi, curea, cămașa și cravată.

Îndrăznește să aduci un strop de culoare în ținută, însă află culoarea kaki nu este o combinație de succes decât dacă e folosită în contrast.

Așadar, putem spune foarte ușor că un sacou kaki poate foarte bine să completeze o ținută versatilă ori casual sau elegantă. Dar și în privința ținutei office reprezintă o alegere îndrăzneață.

Prin purtarea unui sacou kaki, te poți alinia în rândul bărbaților lejeri  iar kaki-ul este ce mai potrivită culoare astfel nu o să greșești în alegerea ei niciodată.

În orice împrejurare și la orice eveniment, aceast sacou își face simțită prezența cu ușurință. Pune-l în valoare.

Dacă vrei să afli mai multe despre asortarea culorilor îți recomand acest material.

Sursă foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *