Sam Fender, Este Imaginea Noii Campanii Globale Primăvară-Vară 2019 Topman ‘Suit Your Self’

Topman are plăcerea să anunțe că muzicianul britanic, Sam Fender, este imaginea noii campanii ‘Suit Your Self’, lansată pe data de 25 Aprilie 2019.

Câștigător al premiului Critics’ Choice Awards la gala BRITSs 2019, Sam a prezentat unele dintre cele mai importante piese din campanie, inclusiv iconic-ul costum Topman Skinny, costumul în trei piese și clasicul frac. Maniera originală a lui Sam aduce o abordare fresh stilului smart al acestui sezon și întruchipează esența și personalitatea clienților Topman.

Sam Fender, este imaginea Topman ‘Suit Your Self’

Noua campanie extinde poziția Topman ca un lider principal de fashion, oferind direcții clare de look-uri pentru orice tip de context. Costumele nu mai sunt doar pentru ocazii formale, ele trebuie să aibă un loc în garderoba oricărui bărbat, indiferent de context.

“Suntem încântați că avem oportunitatea de a colabora cu Sam Fender la Topman într-un moment atât de important al carierei sale. Personalitatea sa abordabilă și perspicace, împreună cu talentul său incredibil de compozitor și interpret, l-au făcut o alegere ideală pentru această campanie. Sam este o prezență deschisă și aduce o voce puternică și o atitudine fresh campaniei, care știm că va relaționa cu clienții noștri Topman” – a declarat Mitch Hughes, directorul de achiziții și de design a Topman.

Brandul continuă să-și promoveze stilurile de bază pentru sezonul primăvară-vară 2019, printre care se numără Super Skinny, Skinny și Slim, cu accent pe noul Tailored fit. La capătul mai accesibil al acestui spectru, costumul de 458 Lei (199 Lei pantalonii + 359 Lei sacoul) oferă o valoare imbatabilă comparativ cu prețul său, în timp ce oferta Premium de la încorporează o complexitate luxoasă cu o atenție sporită la finisaje și detalii.

Topman a lansat colecții capsulă exclusive, în colaborare cu Charlie Casely-Hayford, James Long, Astrid Andersen, Agi & Sam, Nasir Mazhar și Sibling, alături de renumiți ambasadori de brand precum Nick Jonas, Douglas Booth și James Bay.

Împingând trendurile și schimbând felurile în care bărbații fac shopping, Topman oferă, de asemenea, gratuit serviciul de personal shopping, cumpărături personalizate în magazinele selectate la nivel global. Amprenta globală a Topman include peste 160 de magazine din Marea Britanie și un total de 420 de magazine la nivel mondial, inclusiv francize care operează în 34 de țări. Topman.com lansează peste 250 de produse săptămânal și oferă livrare către peste 100 de țări.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *