Shoebox - speranta intr-o cutie

Fundația România Pro-Culture, Departamentul Liderii de Mâine, vă invită la evenimentul caritabil Shoebox „O speranță într-o cutie’”.

Shoebox – speranta intr-o cutie


Nouă ni se pare normal să avem haine curate, o periuță de dinți, să umblăm fără șosete rupte în picioare și lista poate continua. Totuși, sunt copii cărora astfel de lucruri normale le lipsesc și au renunțat de mult să se mai revolte. Împreuna putem să le oferim unor astfel de copii puțină normalitate în perioada Sarbatorii de Craciun.

Evenimentul va avea loc la sediul Liderii de Mâine, Str. Amilcar Săndulescu nr. 3, Sector 6,pe data de 11 decembrie, la ora 19:00.
Programul evenimentului cuprinde colinde, o mini-piesă de teatru și un scurt mesaj despre semnificația gestului de a dărui.
În loc de bilet de intrare, umple o cutie de pantofi cu cadouri pentru un copil după indicațiile de pe site-ul shoebox și adu-o la eveniment. Cadourile donate vor fi transportate la una dintr elocațiile Shoebox și vor fi distribuite copiilor în săptămâna 15-21 decembrie. Participanții sunt încurajați să însoțească voluntarii Shoebox.

Persoană de contact
Cristian Voiculescu – Coordonator departament
cristi.voiculescu@lideriidemaine.ro
0745 776 214

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.