Stil Masculin Te Vrea Accesorizat

Pentru că este perioda sărbătorilor, am pregătit o surpriză pentru voi. Tot ce ai de făcut, este să răspunzi la următoarea întrebare: ” De ce ai purta o brăţară de piele?”

Concursul se va derula pe Facebook pe următoarea pagina https://www.facebook.com/StilMasculin1 la mesajul care începe cu „Stil Masculin te vrea accesorizat

Răspunsul care primeşte cele mai multe like-uri până în data de 12.05.2011 ora 23.30 câştigă o brăţară de piele din partea de mea.

Comentariile ce tin de concurs, se vor face doar la anunţul relevant din data de 21.04.2011. Va rog sa nu lasati comentarii in alta departe. Se vor lua în calcul doar răspunsurile relevante lasate la sectiunea deschisa in 21.04.2011.

sursa foto: dmarge.com

Related Posts

6 thoughts on “Stil Masculin te vrea accesorizat

 1. Kovacs Alex spune:

  Foarte frumos din partea ta Laci!

 2. Valinick spune:

  Bravo!

 3. stefan spune:

  N-as purta :)

 4. Dragoselu spune:

  De ce as purta o bratara de piele?
  Vezi tu, importanta detaliilor in aceasta lume din ce in ce mai stereotipizata a devenit ceva de o foarte mare importanta.
  Oamenii au inceput sa dea din ce in ce mai multa atentie detaliilor, iar in orice domeniu, detaliile fac diferenta.
  Luati de exemplu o relatie cu o femeie. Lucrurile mici fac femeia sa tresare atunci cand te vede, o floare data intr-un moment neasteptat, un cadou mic dar simbolic.
  Asa e si cu bratara de piele, te va remarca in multime si te va face sa iesi din anonimatul creat de instinctul de turma format din ce in ce mai mult in tara noastra.

  Cam asta-i ce am avut de zis despre bratara de piele.

 5. Laci spune:

  @Dragoselu

  Concursul se tine pe facebook.

 6. Stef spune:

  As purta o bratara de piele pentru mai multa versatilitate si pentru un plus de stil. Wear to express not to impress cam asta ar fi… :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *