Str8 - Săptămâna5-After Shave-Ul Balsam

Pentru că ne place să fim îngrijiţi, atunci când ne bărbierim, din greşeală ne mai şi irităm. Din păcate, această iritare este frecvent întâlnită la cei care au un ten sensibil sau normal. Dacă nu ai încercat până  acum after shave-ul balsam, este momentul să-l testezi.

After shave-ul balsam pentru ten normal sau sensibil, are rolul de a hidrata pielea. De obicei, bărbaţii folosesc after shave-ul balsam când au tenul dezhidratat şi sensibil sau chiar ars de soare. Se mai poate folosi atunci când este frig afară şi bate vântul pentru ca tenul să fie hidratat şi catifelat dând o notă de prospeţime, oferind elasticitate pielii. În plus, mai are rolul de a calma pielea iritată şi de a minimiza efectul tăieturilor.

Str8 after shave-ul balsam

După cum toată lumea ştie, modul de folosire a after shave-ului balsam, este prin aplicarea balsamului după ras într-o cantitate mai redusă pentru ca pielea să absoarbă mult mai uşor. Se masează uşor pe toată suprafaţa unde este necesar pentru a nu produce iritaţii.

Două produse pe care ţi le recomand pentru a putea prevenii aceste iritaţii sunt: Str8 After Shave Balsam Cool & Comfort pentru ten normal:

Str8 After Shave Balsam Cool &Amp; Comfort
Str8 after shave-ul balsam

şi Str8 After Shave Balsam Sooth & Calm pentru ten sensibil:

Str8 After Shave Balsam Sooth &Amp; Calm
Str8 After Shave Balsam Sooth & Calm

Cele două produse STR8  din gama Skin Care sunt noi apărute pe piaţă şi oferă o aromă plăcută nici prea fresh, dar nici prea oriental.

Folosind acest after shave balsam, ai libertatea de a zâmbi cu usurinta deoarece are un efect rapid de calmare şi de prevenire a iritaţiilor revitalizând pielea, oferindu-ţi o senzaţie plăcută.

Tot ce trebuie să faci, este să spui care dintre cele două after shave-uri loţiune sau balsam ţi se par mai potivite . Un aspect important, este că poţi lăsa câte comentarii vrei se va alege de către mine, doar un singur câştigător care are răspunsul cel mai plauzibil. Acest concurs se va termina în data de 07.08.2011. Câştigătorii vor fi anunţati pe blog şi pe pagina de Facebook şi Twitter.

Câştigătorul Săptămânei4 – Apa de toaletă este: Kata (vei primi un mail din partea mea). Le mulţumesc celor care au participat la această competiţie, celor care m-au susţinut cu bune şi rele şi vă aştept şi la acest concurs.

sursa foto: https://www.thefacebeauty.co.uk

14 thoughts on “Str8 after shave-ul balsam – săptămâna5

 1. mann spune:

  Cum imi dau seama daca am un ten sensibil sau normal?

 2. Laci spune:

  @ Mann Daca iti apar iritatii cand te expui la soare sau iti pui mana pe fata mai des sau folosesti un anume produs si de mananca fata atunci ai un ten sensibil.

  Tenul normal, este acela care nu are tenta de ingrasare adica zona T nu este uleioasa, dar nici tente de uscare. Este undeva la mijloc.

 3. roek spune:

  eu nu folosesc after shave,mi se pare mai practic sa te faci cu masina

 4. Manu spune:

  Str8 After Shave Balsam Sooth & Calm mi se pare potrivit mie cu toate ca tenul meu nu este foarte sensibil .

 5. Kovacs Alex spune:

  Str8 After Shave Balsam Cool & Comfort pentru ca tenul meu nu e sensibil, si vreau sa am comfort . Degeaba ma dau cu un aftershave care nu am comfort si nu ma simt in apele mele.

 6. kata spune:

  Consider ca amandoua sunt bine-venite,deoarece le poti folosi pe amandoua: cel normal pt anotimpurile cu zile calduroase iar cel sensibil in anotimpurile reci.

 7. Laci spune:

  @ Roek Crezi ca te vei face o viata intreaga doar cu masina?

  @ Manu Se pare ca ti-ai dat seama de tipul tau de ten.

  @ Kovacs SA inteleg ca tenul tau este normal?

  @ Kata Ai si tu dreptate.

 8. Kovacs Alex spune:

  tENUL MEU NU E GRAS nici sensibil . Sclipeste doar dupa ce fac sport sau imi este cald. In rest e normal. Dar nu e sensibil.

 9. Cristian spune:

  @Roek Faza cu masina e ok cand te grabesti si mai ai avantajul ca nu te iriti. Si eu mai folosesc masina cateodata, dezavantajul insa e ca ai mai mult de curatat dupa (raftul de sub oglinda, masina in sine). In ultima vreme am preferat sa folosesc lama si balsamul.

 10. Daffy spune:

  Nivea Balsam, fără alcool. Alcoolul îmbătrânește tenul și nu hidratează.

 11. Laci spune:

  Au mai ramas doua zile. Cine vrea sa-si mai aduca contributia in legatura cu After Shave-ul balsam in schimbul celor doua produse?

 12. Laci spune:

  Kovacs Alex Este castigatorul concursului de la STR8. Felicitari!

 13. Kovacs Alex spune:

  Multumesc Laci. Azi le-am primit. M-am si barbierit. Am primit o lauda ca arat mult mai bine. Iti multumesc de premiu. Nici nu stiam ca eu am castigat.

 14. Laci spune:

  @ Kovacs Alex

  Urma sa-ti trimit un mail sa te intreb daca ti-au ajuns produsele.

  De multe ori, conteaza cate un feedback primit din alta parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *