Style Icon - Andre Benjamin

Datorită propunerilor cititorilor am ales style icon-ul Andre Benjamin. Pentru necunoscuți el este membrul formației Outkast a jucat în câteva filme și mai este cunoscut cu numele de Andre 3000. El merită statutul de style icon pentru că emană stil și carismă datorită personalității.

Style icon – Andre Benjamin

Lui Andre Benjamin îi place să experimenteze. Dacă are un articol vestimentar preferat, acesta îl va integra în orice ținută. Pălăriile sunt omniprezente în vestimentație, dar trebuie să mai ținem cont de felul în care își asortează culorile, texturile și imprimeurile. Pălăriile preferate sunt cele din paie sau fedora.

Ținutele acestuia sunt creative și pline de culori vibrante care sunt asortate la articole vintage. În majoritatea ținutelor, acesta poartă teniși Converse.

Chiar dacă poartă uneori pantaloni largi sau foarte ridicați, acestea fac parte din farmecul și stilul său personal. În unele situații, el poartă pantaloni rulați care scot în evidență șosetele colorate.

El și-a lansat propriul brand de haine Benjamin Bixby în 2008.

Style Icon - Andre Benjamin
Palaria de paie
Jacheta Din Piele Style Icon - Andre Benjamin
Jacheta de piele
Andrebenjamin
batista de buzunar
Andre Orange Socks
sosetele portocalii

Andre Benjamin ne arătă că nu trebuie să ne fie frică de felul în care ne îmbrăcăm. Dacă găsim un mod creativ care ne permite să ne afișăm personalitatea.

sursa foto: moderndignified.blogspot.com

Related Posts

4 thoughts on “Style icon – Andre Benjamin

 1. cosmin spune:

  si totusi trebe sa recunoastem ca nu intotdeauna ei sunt cei creativi. In spatele starurilor sta o armata de stilisti care se ocupa de tot ce inseamna imagine.

  Cred ca stilul individual il vedem cel mai bine in pozele cum se imbraca barbatii din x,y,z

  cosmin

 2. Valinick spune:

  de acord…

 3. kata spune:

  Desi nu-mi place stilul lui,se situeaza in primii 25 de oameni stilati-2010-top oferit de gq.Datorita extravagantei in mare masura.

 4. radu.crd spune:

  hai ca nu-i „Dmz pe pamant” cum zice Badea:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *