Tezyo By Otter Distribution A Deschis Cel De-Al 12-Lea Magazin

Inaugurarea noului magazin multi-brand TEZYO by OTTER Distribution din Iulius Mall Cluj a avut loc în 26 aprilie și cu această ocazie s-au putut descoperi produsele și noua colecție de primăvară – vară. În plus, noua colecție a fost pusă în evidență prin intermediul prezentării care a avut loc pe catwalk-ul special amenajat în Atriumul de la Iulius Mall.

TEZYO by OTTER Distribution a deschis cel de-al 12-lea magazin

În noul magazin TEZYO by OTTER Distribution, situat la parterul Iulius Mall Cluj, vei descoperi o varietate mare de branduri: Otter, Epica, Le Colonel, Clarks, Geox, Le Coq Sportif,  Aldo, Converse, Nike, Camper, The Flexx, Pepe Jeans, Hugo Boss, Calvin Klein, New Balance, Ara etc. și noua colecție TEZYO primăvară-vară.

TEZYO se adresează unui public care dorește să-și exprime zilnic personalitatea fie că o face prin gesturile non verbale sau ținută. Indiferent dacă vrei o pereche pe încălțăminte casual, sport sau formală la TEZYO le vei găsi pe toate având în vedere că sunt brand-uri care și-au câștigat renumele la nivel internațional. Și aici mă refer și din punct de vedere calitativ nu doar datorită numelui.

Stilul personal se formează în timp și se păstrează greu având în vedere că suntem într-o continuă schimbare. În momentele lejere poate dorești să te exprimi prin intermediul încălțămintei. Acest lucru îl poți face prin intermediul designului, culorii, texturii, etc. În momentele în care ești la birou probabil dorești  ceva casual care să îți permită o libertate mai mare de mișcare. Aici se potrivește mixul între stiluri cum ar fi pantofii din piele, dar cu o talpă sport.

Mario Ferretti
TEZYO by OTTER Distribution

Încălțămintea de mai sus se găsește aici.

Bineînțeles avem și momentele formale în care avem încălțămintea adecvată. Din această categorie am purtat încălțăminte de la Clarks, Le Colonel și Mario Ferretti.

Clarks
TEZYO by OTTER Distribution

Pantofii de mai sus se pot găsi aici.

În plus, te invit să participi la concursul Shoes by TEZYO.

Vino până în data de 5 mai în magazinul TEZYO, fă o poză în timp ce probezi perechea de pantofi preferată, posteaz-o pe Instagram cu hashtag #ShoesbyTezyo și poți câștiga perechea de pantofi mult dorită.

 

A post shared by Laszlo Nagy (@stilmasculin) on

Dacă nu ai fost până acum într-un magazin TEZYO te invit să o faci acum, doar de dragul varietății largi de produse. Sau să intri pe site-ul lor și să-mi spui cum ți pare. Pe site ai patru categorii special create pentru tine: TEZYO este un brand destinat atât bărbaților precum și femeilor unde își pot găsi produse adecvate personalității, dar și al stilului de viață aferent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *