The Minister of Elegance a ajuns la cea de-a patra editie

“ The Minister of Elegance” a ajuns in 2015 la cea de-a patra editie si, pe final de decembrie, a reunit peste 30 de femei din diferite domenii de activitate, precum moda, film, teatru, muzica, fotografie, arhitectura, design si PR.

The Minister of Elegance a ajuns la cea de-a patra editie

Proiectul “The Minister of Elegance” a luat nastere din dorinta de a demonstra publicului larg ca, desi traim in era consumerismului, eleganta , rafinamentul si stilul raman nealterate. Pentru fiecare editie, organizatorii proiectului aleg pe cele mai reprezentative prezente feminine din Bucuresti,pentru a lua parte la aceste intalniri.

Acest proiect a devenit astfel o traditie, reusind sa descopere noi stiluri si personalitati la fiecare editie. Pentru a mentine si educa stilul personal al doamnelor si domnisoarelor din Bucuresti, “The Minister of Elegance” isi doreste sa evidentieze, prin diverse mijloace de comunicare vizuala, importanta Stilului Vestimentar Personal. Acesta, alaturi de atitudine, formeaza o imagine puternica si care nu poate fi ignorata.

Anul acesta, proiectului i s-au alaturat Cosmina Pasarin si Magda Coman (initiatoarea proiectului Atipic Beauty), care le-au vorbit participantelor despre frumusete si despre proiectul Atipic Beauty – Frumusete fara Limite. Un proiect ce reuneste o serie de femei puternice din Romania, care au reusit sa treaca peste realitatea de a fi imobilizate in scaunul cu rotile si care au aratat lumii intregi ca isi pot continua viata la fel de natural si normal ca oricare dintre noi. Atipic Beauty reprezinta in Romania o deschidere a oportunitatilor in ceea ce priveste moda pentru persoanele cu dizabilitati.

Pentru a marca cea mai recenta editie “The Minister of Elegance”, Alex Vlad a creat un clip de promovare, alcatuit dintr-un mix de imagini de stil, atitudine si clasa a participantelor. Campania este insotita de o serie de fotografii realizate de Dacian Foldi – The Storyalist si de Alex Gelehrter.

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.