The Very Best of Versace for H&M in avanpremiera

Colecţia The Very Best of Versace for H&M va fi disponibilă în două dintre magazinele din Bucuresti – Băneasa Shopping City şi Unirea Shopping Center începând cu data de 17 noiembrie 2011.

Până atunci însă, H&M îţi oferă două posibilităţi de a intra în posesia unor produse din colecţie în avanpremieră.

The Very Best of Versace for H&M

H&M organizează un concurs la nivel global al cărui câştigător va primi 3 ţinute complete din colecţie. Competiţia a debutat pe 20 octombrie, iar Donatella va fi cea care va alege câştigătorul. Pentru a intra în competiţie, creează un look pe Polyvore folosind una dintre paletele din colecţia Versace. Fii creativ, alege-ţi piesele preferate, adaugă logo-ul şi apoi postează look-ul pe pagina ta de Facebook. Pe lângă marele premiu, în fiecare zi cele mai bune 10 look-uri vor câştiga o eşarfă din colecţia exclusivă Versace for H&M. Mai multe detalii găseşti pe https://www.facebook.com/hm

În plus, în Romania, H&M şi ELLE îţi oferă şansa de a participa la o sedinţă de shopping extraordinară, o avanpremieră a colecţiei Versace for H&M. Înscrie-te la concurs pe www.elle.ro şi poti fi printre norocoşii care îşi vor achiziţiona piese din colecţia limitată Versace for H&M. Participanţii au şansa de a câştiga o invitaţie de 2 persoane la sesiunea de shopping organizată în exclusivitate pentru cititoarele ELLE în avanpremiera lansării colecţiei Versace for H&M, în seara zilei de 16 noiembrie 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *