Ținute De Toamnă 2021

Dacă ești în căutare de ținute de toamnă în 2021, am pregătit un articol cu câteva exemple pe care trebuie să le încerci.

Anotimpul toamna ne oferă un bogat paletar cromatic și ar fi păcat să nu profităm de acesta.

Ținute de toamnă pe care să le încerci în 2022

În ținuta de mai sus avem nuanțele predominante precum bej, maro și verde pe care le regăsim și în peisajul tomnatic. Dacă nu ai purtat vara bej, poate vei încerca această nuanță toamna.

Puloverul îl alegem atunci când temperaturile sunt mai scăzute. Întotdeauna îl purtăm peste o cămașă pentru că ar fi păcat să ratăm contrastul pe care îl face cu gulerul și manșetele de la cămașă.

Dacă preferi ținute de toamnă casual atunci poți alege o jachetă workwear care vine cu un plus de masculinitate. Jachetele pot avea buzunare cu clapă tip burduf, gulere pe care le putem ridica când plouă sau când bate vântul dintr-un material elastic de tip bomber potrivit pentru temperaturi prietenoase. Datorită buzunarelor generoase pot fi folosite și la alte activități.

Nuanțele predominante din această ținută sunt maro și un portocaliu-roșiatic. Această ținută e potrivită persoanelor care preferă mixul între stiluri. În funcție de cât de permisivă este vremea încă mai poți purta eșarfa în acest fel la gât. Nuanța costumului mă ajută să asortez aproape orice nuanță deschisă doresc. Iar de încălțămintea albă m-am folosit să fac un contrast atât cromatic precum și cu ținuta în sine.

Una dintre nuanțele predominante este galben. Această nuanță o poți purta lejer în contrast cu altele mai închise. Cât timp temperaturile îți permit poți încerca varianta fără șosete. După ce cresc temperaturile obligatoriu trebuie să le porți.

Ținuta o poți purta la birou în momentele în care trebuie să te îmbraci smart casual sau pentru zilele casual friday.

Trenciul e una dintre piesele pe care trebuie să le ai toamna mai ales dacă porți ținute business. În plus, este articolul vestimentar care combină perfect utilitatea cu stilul. Trenciul oferă un plus de masculinitate, impermeabilitate și protecție împotriva aerului rece.⁠ Precum ai observat bejul este nuanța predominantă din ținută.

În imaginea de mai sus avem o ținută casual cu nuanțe tomnatice de bej și bordo. Acestea se regăsesc pe jacheta din piele, cravată și pălărie. Toamna este sezonul potrivit de a abuza de jacheta de piele. Îți oferă acel confort termic, dar și un twist la ținută dacă o porți cu haine formale precum cămasă, vestă și pantaloni.

În situația de mai sus avem două nuanțe predominante galben și maro. Puloverul galben e folosit ca pată de culoare și atrage atenția asupra nasturilor sacoului. Iar pantalonii oferă un contrast ținutei punând în evidență partea de mai sus.

Ținuta de mai sus e pentru cine vrea confort și lejeritate în același timp. Am vesta și pantaloni gri cu carouri albastre. Iar peste am pus o jachetă din denim workwear pentru a transforma ținuta într-un casual. Ținuta am accesorizat-o cu o cravată albastră care are câteva frunze specifice de toamnă.

În fotografia de mai sus am mers pe asortarea texturilor. Sacoul, hanoracul, pantalonii și o parte din încălțăminte au aceeași textură. Nuanțele tomnatice le găsim mai degrabă pe bască, sacou și pantofi.

Aici avem o ținută casual formată dintr-o jachetă impermeabilă militărească. Îmi place această jachetă datorită celor 4 buzunare, a elasticului din interior care te ajută să o ajustezi în talie și a manșetei reglabile. În plus, ea te protejează de aerul rece iar pentru o protecție extra poți ridica gulerul jachetei. Pantalonii din denim sunt elastici și au nasturi metalici. Am ales o pereche de încălțăminte sport deoarece era mai potrivita pentru această ținută casual.

Ce ținute de toamnă ai încercat sau vei încerca în 2022?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *