Tratament chelie

Căderea părului, este una dintre cele mai psihologice “lovituri” pe care un bărbat le poate întâlni în viaţa lui. Pentru majoritatea bărbaților, acesta este primul semn că îmbătrânesc, deoarece nu se mai simt la fel de atractivi şi siguri pe ei. S-a dezvoltat o piață pentru această nișă, dar pentru bărbați și femeile din întreaga lume cineva a venit cu o soluție foarte atractivă.

Tratament chelie la bărbați și femei

În premieră se va lansa în Romania un tratament pentru chelie. Tratamentul reprezintă o soluție imediată pentru persoanele care suferă de calviție, alopecie sau doresc să acopere cicatricile existente în urma procedurii de transplant de păr.

Micropigmentarea scalpului recreează aspectul de foliculi de păr naturali, prin introducerea de pigmenți minerali în piele, reprezentând o alternativă nonchirurgicală, noninvazivă, fără reacții adverse și accesibilă, pentru tratamentul de transplant de păr. Rezultatele sunt imediate și permanente, după o singură ședință de tratament.

micropigmentare scalp barbat, tratament chelie, inceput de chelie
micropigmentare scalp barbat Tratament chelie la bărbați și femei

Invitatul special la acest eveniment este maestrul Moshe Alul, trainer international, cel mai renumit tattoo artist din Israel și inventatorul acestei tehnici de micropigmentare a scalpului, cu ajutorul unui roller cu 56 de ace. Sincer nu mă așteptam ca cineva din spatele acestei branșe să aducă un astfel de ajutor real celor care chelesc.

tratament impotriva caderi parului, regenerea parului
micropigmentare scalp femeie Tratament chelie la bărbați și femei

Dacă ești una dintre persoanele care se uită des la televizor și vei observa peste câteva zile pe Mihai Mitoseru cu „păr”, să știi că este cel care se va supune acestui tratament, pentru prima dată în România, în cadrul evenimentului.

micropigmentare scalp, cresterea parului, tratament pentru caderea parului
micropigmentare scalp

Căderea parului este cea mai frecventă afecțiune cu care se confruntă bărbații, cu preponderență, dar și femeile, fiind cauzată de factori genetici și hormonali. Alopecia este resimțită de bărbați încă de la varsta de 20-30 de ani, îmbătrânindu-i prematur, și poate genera complexe severe. Procedura chirurgicală de transplant de păr implică numeroase riscuri: grefele de păr pot să nu fie acceptate de scalp, cicatricile rămase în urma tratamentului, infecții, aspectul nenatural al părului. Tratamentul de micropigmentare a scalpului se dovedește a fi o soluție imediată și accesibilă, pentru toți cei care se confruntă cu lipsa sau căderea părului!

 

Related Posts

9 thoughts on “Tratament chelie la bărbați și femei

 1. Alter Ego spune:

  Asadar, practic … iti tatueaza scalpul, nu e un tratament de regenerare. Parul nu se indeasa, nu este stimulat foliculul de par ci doar este „colorata” pielea pentru a da aspectul de „des” … sau am inteles gresit..

 2. Tudor D. spune:

  incre-f-dibil! :) asta bineinteles daca nu e doar un simplu tatuaj, caz in care ar fi alte solutii impotriva caderii parului… :)))

 3. Pantera spune:

  Am chelit la vreo 25 de ani…Nu stiu daca e genetic,pe baza de stres sau alte cauze!Nici macar nu imi pasa!La inceput purtam parul foarte scurt,acum ma rad o data pe saptamana!…Nu vad de ce sa ai complexe din cauza asta?!…Ar insemna sa avem complexe ca imbatranim?…Mitoseru sa fie sanatos si sa isi faca ce freza vrea dupa ce ii creste par dar pe mine nu ma motiveaza!…Dimpotriva!

 4. Laci spune:

  @Alter Ego Ai inteles bine.

  @Pantera Mi-a plăcut idea si de asta am postat-o.

 5. valyo0 spune:

  Mi se pare o mare prostie chestia asta, Mitoseru sa fie sanatos, e la fel ca panaramele din showbizz, si-a facut operatie la abdomen..si-a pigmentat chelia, in fine fiecare e liber sa faca ce vrea cu bani si corpul lui/ei..eu consider ca exista tratamente mai eficiente daca tot vrei sa investesti in asa ceva

 6. Adrian spune:

  Interesant(din punctul meu de vedere)…cand apare asa ceva si unde?

 7. cristi spune:

  la noi in tara se face asa ceva ? eu sunt interesat :D

  1. Laci spune:

   Experimentul s-a făcut la noi în țară. Ar trebui să găsești pe internet mai multe detalii.

 8. Cam cat ar costa o pigmentare sj daca nu ai bani sar pute face o rata pentru ca am si eu probleme de genu chelesc tot mai tare cu trecerea anilor si nu stiu ce sa fac va rog ajutatims

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *