Vesta la două rânduri de nasturi

Conform unui întrebări puse pe Facebook, am decis, să pun câte o ţinută pe zi. Astfel, voi putea parcurge peste fiecare fotografie în parte şi să public cât mai multe dintre ţinutele pozate de către mine.

Bărbatul din fotografie, are o vestă la două rânduri de nasturi. O piesă rară pe care nu prea o vezi în garderoba bărbatului. Mi-a plăcut că poartă încălţăminte albă şi că are pantalonii scurţi rulaţi. A accentuat prin intermediul acestor elemente ținuta casual.

Vesta la două rânduri de nasturi

Precum observi, poartă şi o gentă mesager care îi aduce un plus de stil ţinutei. Ce nu mi-a plăcut la acestă ţinută, a fost că a purtat acel tricou cu scris, dar se pare că avut un scop bun. Vesta are dungi albastre care se asortează la tricou. Mi-ar fi plăcut să aleagă o curea albastră şi ca dungile de pe vestă şi să schimbe acel tricou cu unul polo, henley sau o cămaşă.

DSC5996
vesta

8 thoughts on “Vesta la două rânduri de nasturi

 1. kata spune:

  Aceleasi schimbari le-as face si eu,si poate niste bratari colorate.

 2. Adrian spune:

  vesta la doua randuri de nasturi, dar vesta cu rever (ca la sacou)?? ce zici?? ;)

 3. razvannn spune:

  La fel.. scapă de tricoul acela şi pune unul simplu sau polo, ori o cămaşă + o curea albastră şi nişte brăţări albastre sau nu neapărat, cum a spus şi Kătă .

 4. robert spune:

  acel tricou strica totul.

 5. bogdan spune:

  curea colorata [la pantaloni si la ceas]

 6. Laci spune:

  @ Kata

  Buna propunere.

  @ Adrian E bine si asa, dar daca tot are vesta, nu cred ca ar fi cazul sa o mai schimbe. In schimb, cea cu rever mi se pare prea eleganta pentru o astfel de tinuta.

  @ Bogdan Este buna si propunerea ta de a schimba la ceas acea curea.

 7. sigina spune:

  da, draguta tinuta, in afara de tricoul cu imprimeu

 8. cionoiu daniel spune:

  personal, nu-mi place deloc combinatia vesta + tricou + pantaloni scurti, dar deloc . vesta pentru mine se poarta doar cu camasa, fiind un articol de vestimentatie elegant si clasic. tinutele de genu’ parca ma duc cu gandul la un tip mai caramelizat care se imbraca din red dragon ? :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *