Yuniku – ochelarii 3D proiectați special pentru tine

Noi ca bărbați suntem unici și căutăm diverse moduri pentru a amplifica această unicitate. Și noroc că putem facem acest lucru printr-o mulțime de modalități. Fie ne putem dezvolta anumite abilități, fie optăm pentru diverse accesorii care ne pun unicitatea în evidență.

Având o conformație diferită am învățat să ne alegem hainele în așa fel încât să ne pună în valoare. Fie că ne cumpărăm haine direct din magazin sau ni le facem pe comandă toți ne dorim haine personalizate în funcție de corpul și personalitatea noastră. Ce ai zice dacă această unicitate o poți avea și atunci când trebuie să îți alegi o pereche de ochelari ? Atât la rame precum și la lentile.

Yuniku – ochelarii 3D proiectați special pentru tine

La prima vedere, Yuniku, nu înseamnă nimic pentru tine. Însă, acesta este un cuvânt japonez și înseamnă unic. Yuniku a dezvoltat prima tehnologie 3D din lume, pentru a crea ochelari de vederi unici, printați 3D în baza scanării clientului, conform fizionomiei acestuia.

Atunci când se alege o pereche de ochelari de vedere, orice purtător pleacă de la ramă, de la designul acesteia, culoare, cum se așează pe față, formă și după toate aceste detalii ajunge la lentile, pe care le adaptează în funcție de forma ramei pe care a ales-o, nu în funcție de nevoile vizuale ale acestuia.

Yuniku schimbă această ordine și pune vederea pe primul loc: după ce este aleasă poziția optimă a lentilei în funcție de fizionomia fiecăruia și de nevoile vizuale ale acestuia se alege rama ochelarilor.

Deci totul începe de la fizionomia și nevoia ta vizuală. Pentru mine poziția ideală a lentilelor în raport cu ochii reprezintă un detaliu extrem de important. La Yuniku acest lucru se calculează prin intermediul unui software avansat care îți va asigura și cea mai bună potrivire a ramei atât din punct de vedere al confortului precum și al fizionomiei.

Vei avea ocazia să te vezi pe ecran cu modelul de ochelari aleși pe față și te poti juca cu diverse culori si forme de rame din gama disponibilă.

Ramele Yuniku sunt confecționate din poliamidă 12, un material care are proprietățile ideale pentru producerea de ochelari premium. Este mai dur decât acetatul, mai ușor decât titanul și mai flexibil decât TR90, un material utilizat în mod obișnuit în alte rame.

Culorile și finisajele ramei sunt astfel concepute încât să se potrivească și stilului tău vestimentar. În colecția Yuniku vei găsi lentile premium progresive, monofocale sau pentru interior.

Fiind un model realizat la comandă sunt șanse mici să mai vezi pe cineva purtând exact aceeași pereche de ochelari. Modelul se adaptează automat dupa fizionomia fiecăruia: dimensiunea lentilei, lungimea brațului de susținere etc.

Mai multe detalii despre cum poți să-ți comanzi acești ochelari găsești în Cluj la Gama Optic Smart, Bd-ul 21 Decembrie 1989, nr. 1, Cluj-Napoca.

Fii unic, alege Yuniku!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *