Ziua Mondiala A Barbii 2016

In primul weekend din septembrie va avea loc un eveniment inedit – Ziua Mondială a Bărbii– motiv pentru care vom celebra si noi, vineri 2 septembrie 2016, începand cu orele 19:30, la POW WOW – Calea Victoriei 102 -108.

Ziua mondială a bărbii 2016

Ziua Mondiala a Bărbii, marcată în fiecare an în primul weekend a lunii septembrie, este un prilej ca toţi bărboşii să se adune și să sărbătorească împreună, conform site-ului dedicat acestui eveniment, worldbeardday.com.

Fiind dedicată promovării masculinității și a bărbii în special, bărbieritul este considerat o lipsă totală de respect în această zi. Totodată, conform tradiţiei, bărbaţii cu barbă trebuie să se relaxeze şi să nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau îndatoriri de familie.
De asemenea, membrii familiei bărbosului în cauză ar trebui să îi facă toate poftele, măcar în această zi, în onoarea podoabei sale faciale.

Pentru a sărbători cu adevarat acest moment memorabil, evenimentul va fi prezentat de Andrei Coman

De asemenea, adevaratul prieten al barbaților cu barbă ” Clubmen Crea’Tif ” va fi prezent, cu un Barber Shop live.

Deoarce evenimentul reprezintă un moment de sărbătoare și ceremonie în cinstea podoabei faciale, în cadrul său vom organiza un concurs si vom premia ‘Cea Mai Frumoasă Barbă’ la categoriile barbi mari si barbi mici, cu premii ce vor consta în produse de la binecunoscutele brand-uri: BaByliss For Men Romania / Wood Be Nice / the urban ties / Beauty One / https://www.drksoap.com/ https://www.menrock.com/
https://www.babyliss-romania.ro/trimmer/beard-trimmer-w-tech

BaByliss For Men, stilistul tau personal ce iti ofera in confortul casei tale, rezultate precum cele din saloanele de specialitate.
Cu peste 100 de ani de experienta in materie de styling si ingrijire persoanala, BaByliss For Men ofera o gama variata de produse menite sa satisfaca si cele mai exigente pretentii.
Aparatele beneficiaza de o tehnologie unica si inovatoare intitulata W-Tech. Astfel, lamele produselor sunt pozitionate in forma de W pentru prinderea intregului par dintr-o singura miscare.
Fie ca iti doresti o barba clasica, un full beard sau o barba cu aspect neuniform, trimmerele si aparatele multifunctionale de la BaByliss For Men sunt solutia perfecta pentru ingrijirea parului facial.

Desigur, cei cărora natura nu le-a conferit o barbă de invidiat, nu vor fi privati de ocazia de a câștiga unul din numeroasele premii oferite la tombola de catre:  https://www.menrock.com/

Barbierii vor prezenta 10 modele masculine, barbati bine aranjati, care mai de care cu barba si mustata sofisticata si dichisita. Nu o sa se puna accent doar pe moda, ci atentia va fi indreptata catre educatia barbatului contemporan si anume imbinarea foarte fina intre moda, ceea ce contine haine si hairstyle, atitudinea individuala a fiecaruia dintre modele.

Barbierii este un concept de Barbershop care a pornit de la clasicul frizeriilor de alta data si a devenit in scurt timp un loc foarte popular. In fiecare zi le calca pragul peste 30 de domni bine imbracati, ce cauta sa isi faca o tunsoara similara anilor ’40-’50, atunci cand, marea majoritate punea un accent covarsitor pe acest aspect. Inca de la intrare, salonul te domina cu un usor miros de menta ce te desfunda pana in maduva oaselor si bineinteles, inconfundabilul miros de aftershave care iti reimprospateaza tenul dupa barbierit.

În ceea ce privește latura artistică și muzicală, DJ Cominuit va incanta publicul cu acorduri armonioase si cu fluiditatea beat-urilor sale.

Artele vizuale sunt un element – semnătura pentru evenimentele realizate de către Stup Art-Fashion, astfel nici de această dată nu ne vom abate de la tradiție,cu o expoziție semnată de The Storyalist.

Urmariti pagina evenimentului de pe Facebook, pentru ca se vor derula o serie de concursuri online, organizate de catre o parte dintre parteneri:  ShOOka Design / the urban ties / https://www.drksoap.com /

Evenimentul va îmbina esteticul masculin cu simbolistica britanica, având ca Dress code „A Very British Style”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *