Nepoți de Crăciun

Nepoți de Crăciun este o campanie conturată de către Asociația Magic People care în acest an a ajuns la a 8-a ediție în Cluj și se va desfășura pentru prima dată și în județele Alba, Mureș, respectiv Sălaj. Împreună cu voluntari dedicați își propun să adune și ulterior să împartă 3000 de pachete cu alimente pentru bunicuții pentru care singurătatea a devenit un stil de viață și au o situație financiară precară.

Cristian Gog, cel care a inițiat această acțiune în anul 2010, te invită să fiți împreună Nepoți de Crăciun și să te bucuri de magia sărbătorilor prin a dărui, prin a aduce zâmbete bunicuților, un gând bun și pentru a le fi alături în această perioadă când se obișnuiește să fii înconjurat de cei dragi și să te bucuri de întâmplările și tradițiile frumoase din jur.

Cum poți fi și TU Nepot de Crăciun? Poți alege să donezi în contul Asociației Magic People RO43BTRL06601205I50549XX deschis la Banca Transilvania sau online accesând următorul link https://nepotidecraciun.ro/doneaza/. Conținutul unui pachet pentru bunicuți are un 1L ulei, 1kg făină, 1kg zahăr, o pungă de paste și un cozonac. Așadar, o altă modalitate prin care poți dona este de a cumpăra alimentele însă îți recomandăm să contactezi organizatorii anterior pe pagina de facebook https://www.facebook.com/NepotiDeCraciun/ sau pe site-ul mai sus menționat la secțiunea Contact.

Campania de colectare de alimente se desfășoară până în data de 3 decembrie, perioadă în care ai posibilitatea de a te implica activ și de a participa cu scopul de a face 3000 de bunicuți fericiți în pragul sărbătorilor de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *