Combinații de toamnă pe care le poți încerca

În acest sezonul poți încerca câteva combinații vestimentare de toamnă datorită varietății cromatice pe care o avem la dispoziție. Putem jongla cu multe piese vestimentare, culori și diverse texturi. 

Scopul acestui articol este să arunci o privire mai atentă în garderoba ta pentru a descoperi alte combinații care se pot face.

Combinații vestimentare de toamnă pe care le poți încerca

Când sunt în pană de inspirație încep prima data cu cămașa. Cele mai simple alegeri sunt cămășile albe și cele albastre. Următorul pas sunt pantalonii pe care îi putem alege fie dintr-o nuanță de gri, negru, maro, albastru, bleumarin sau bordo. Sau ceva în dungi sau carouri. Rămâne la alegerea ta dacă piesa de sus cu cea de jos sunt în contrast sau nu.

Voi sări peste cravată pentru că nu toți bărbații poartă acest accesoriu, dar dacă dorești mai multe detalii vei găsi informația aici.

Următorul pas este să adaug această vestă cu guler șal. La prima vedere o putem asorta cu nuanțe de bej, maro, albastru. Aș mai adauga atât gri precum și bordo. 

Combinații de toamnă pe care le poți încerca
Combinații vestimentare de toamnă pe care le poți încerca

Deci dacă avem cămașă albă/albastră și pantaloni maro/bleumarin/bej/bordo/gri putem pune adaugă această vestă fără ca ținuta să pară încărcată.

Chiar dacă vesta de sus o schimbăm cu cea de jos asortările propuse rămân aceleași.

Combinații de toamnă pe care le poți încerca
Combinații vestimentare de toamnă pe care le poți încerca

Vestele de mai sus sunt modele de toamnă-iarnă datorită materialului folosit, dar și al texturii. Încearcă pe cât posibil să nu le porți la costume foarte subțiri.

Următorul pas este să adăugăm un sacou. În cazul de față unul cadrilat. Datorită faptului că avem pantalonii și cămașa uni sacoul de mai jos se integrează ușor în peisaj. În plus, imprimeurile de la vestă și sacou au mărimi diferite.

Sacou Seroussi
Combinații vestimentare de toamnă pe care le poți încerca

Când temperaturile scad avem nevoie de protecție pe măsură precum ar fi paltonul Pea Coat de mai jos. Pea Coat este o haină clasică și care vine cu un plus de masculinitate. Chiar dacă a fost purtată de marinarii europeni se poate asorta la orice ținută.

Caracteristicile acesteia sunt reverele largi, buzunarele verticale și cele două rânduri de nasturi mari. Gulerul lat este potrivit pentru protejarea gâtului și a feței în condițiile meteo nefavorabile. În plus, haina arată mai bine cu gulerul ridicat.

Peacoat
Combinații vestimentare de toamnă pe care le poți încerca

Nuanța ei este un mov foarte închis. Chiar dacă sunt multe nuanțe paltonul de sus nu aglomerează ținuta. Această nuanță ajută să tempereze eventualele nuanțe deschise din ținută.

Următoarea piesă pe care aș adăuga-o în ținută este pălăria. Evident fiecare își alege accesoriul pentru cap după preferințe. Eu sunt între pălărie și fes. În cazul de mai jos pălăria este de o nuanță apropiată cu Pea Coat ceea ce ajută la construirea unei ținute echilibrate.

Palarie Seroussi

Pentru a completa ținuta poți încerca o pereche de mănuși. 

Manusi seroussi

Dar având în vedere că porți mănuși negre aș purta încălțăminte din aceeași nuanță.Precum sunt pantofii Loake de mai jos.

Pantofi Loake Seroussi
Articolele din fotografii se poti găsi  în magazinele Seroussi din: 
Brăila – Brăila Mall
Braşov – Complex Star
Bucuresti – AFI Cotroceni
Bucureşti – Galeria de Modă Shine
Cluj Napoca – Iulius Mall
Cluj Napoca – Vivo
Constanța – City Park Mall
Iași – Palas Mall
Odorheiu Secuiesc – Seroussi
Sibiu – Magazin Seroussi
Suceava – Iulius Mall
Târgu Mureș – Promenada Mall
Timișoara – Iulius Mall 

Ce alte combinații de toamnă ai propune?

One thought on “Combinații vestimentare de toamnă pe care le poți încerca

  1. Guzi spune:

    Pantofii sunt superbi! Imi plac la nebunie cei maro si sa nu uit de manusile din piele :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *