5 Fotbaliști Care Adoră Să Meargă La Sala De Forță

Foarte mulți fotbaliști impresionează prin fizicul lor, dar sunt unii care au dus această pasiune la extrem și au corpuri de invidiat.

Iată 5 fotbaliști care adoră să meargă la sală:

1. Cristiano Ronaldo – Starul portughez a împlinit 36 de ani, dar continuă să joace la cel mai înalt nivel. A marcat 36 de goluri în ultimul sezon pentru Juventus Torino și forma fizică pe care o are este cu siguranță secretul său. De altfel, Ronaldo publică adesea imagini pe conturile de socializare cu el în sală. Portughezul are, de altfel, o sală de forță inclusiv în locuința sa. „Sunt foarte bun din punct de vedere emoțional și fizic. Sunt mândru de ce am devenit. Sunt diferit de oricine altcineva care a trecut de 32 de ani”, a spus Ronaldo când a fost întrebat de forma fizică pe care o are. Mai mult, la un moment dat s-a zvonit inclusiv că Ronaldo face peste 1.000 de abdomene în fiecare zi, ceea ce e impresionant.

2. Sergio Ramos – Fundașul spaniol de 35 de ani impresionează și el prin forma fizică pe care o arată. Jucătorul spune că are o rutină strictă, de la care nu se abate. „Rutina mea de antrenament de acasă se concentrează pe exerciții funcționale și izometrice, iar mereu închei cu ceva cardio”, a explicat Ramos. De asemenea, el a afirmat că are și un sistem nutritiv bine ales pentru a-și proteja masa musculară. La cei 35 de ani ai săi, Ramos continuă să joace la cel mai înalt nivel și în această vară a prins un transfer de top la PSG, echipă cu care e mare favorit să câștige titlul în Ligue 1. Conform cotelor din secțiunea NetBet pariuri sportive, PSG are cota 1.07 să devină campioană, la mare distanță de Lyon, care are cota 15.00.

3. Robert Lewandowski – Atacantul polonez a impresionat prin forma sa fizică în ultimii ani. De fapt, a suferit o transformare totală din momentul în care era junior. Pe când avea doar 18 ani, Lewandowski a fost refuzat de clubul Legia Varșovia, care l-a considerat prea slab pentru a juca fotbal la un nivel înalt. Dar polonezul a muncit din greu, a tras din greu la sală, iar acum este unul dintre cei mai buni jucători din lume. În plus, soția sa este nutriționist și i-a pregătit un program special prin care se menține într-o formă de invidiat. Ca și Ronaldo, și Lewandowski are propria sala de forță în locuința sa.

4. Leroy Sane – Extrema lui Bayern Munchen a impresionat prin transformarea sa rapidă, iar astăzi a devenit unul dintre cei mai buni jucători din lume. Când a făcut pasul spre fotbalul mare, Sane era un tip slab, care cu greu făcea față în duelurile fizice. Dar și el a muncit din greu și transformarea sa este de-a dreptul remarcabilă, în special în partea superioară a corpului. De altfel, mulți fani au glumit și i-au pus porecla The Hulk după ce s-a realizat această transformare. Sane mai este apreciat și pentru stilul său și pentru hainele cu care se îmbracă.

5. Leon Goretzka – Un alt jucător de la Bayern Munchen ce impresionează prin fizicul său este Goretzka. Și el era destul de slab, dar a profitat din plin de perioada în care campionatele au fost întrerupte în 2020. El a primit un program special din partea preparatorului clubului Bayern, Holgher Broich, iar transformarea a fost una șocantă. De altfel, la un moment dat cei de la Bayern au publicat inclusiv o imagine cu Goretka înainte de întreruperea campionatelor și cu transformarea de după. Fanii lui Bayern îl poreclesc Hulkretzka, iar jucătorul a primit multe laude pentru ambiția pe care a avut-o de a avea un fizic extraordinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *