Ținute Casual Pe Care Le Poți Încerca De La Antonio Gatti

Am ales câteva piese de la Antonio Gatti pe care le-am asortat în diverse ținute casual. Atunci când lucrez cu un brand de haine, încerc să fac asortări la care ei nu s-au gândit pentru a arăta adevăratul potențial al hainelor.

Ce ținute casual Antonio Gatti poți să alegi

1.Cum să porți tricoul în dungi

Aproape fiecare bărbat a încercat sau a purtat cel puțin o dată tricoul în dungi orizontale Breton. Acest stil a fost împrumutat de la pescari/marinari francezi. Îl vei găsi pe nuanțe de alb-crem cu dungi orizontale bleumarin ceea ce îl face cel mai potrivit pentru sezonul estival.

Acest gen de tricou îți oferă un aer estival și îți face umerii mai lați. Deși acest tricou se potrivește cu o grămadă de pantaloni, cei mai potriviți pentru această situație mi s-au părut cei din denim. Iar pentru a completa ținuta am ales încălțămintea din piele texturată.

În imaginea de mai sus am ales să introduc, tricoul în dungi, într-o ținută smart casual alături de alte elemente bleumarin și albastru. Folosindu-mă de diverse nuanțe de albastru am făcut integrarea tricoului mult mai ușor. În plus, m-au ajutat și două piese care au fost în contrast cu acest tricou în dungi : eșarfa și pantalonii khaki.

Eșarfa, am folosit-o, ca o pată de culoare și pantalonii khakii, ca un articol vestimentar ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat și care se potrivesc în aproape orice situație.

La acest tricou, am ales să asortez o pereche de pantaloni chinos  deschiși la culoare. Dacă ai fost puțin atent presupun că ai observat contrastul creat între tricou și pantalonii chinos. Totuși, m-aș limita la purtarea acestei nuanțe doar în acest sezon.

2. Pantalonii chinos roz

Puțină culoare, într-o ținută, arată bine, chiar dacă o purtăm doar în partea inferioară.

Pantalonii oferă contrastul potrivit între încălțăminte și jachetă. De regulă, pantalonii chinos prefer să-i port rulați pentru că e un artificiu de stil potrivit sezonului estival. În plus, pune în evidență și ceea ce porți în picioare. Îmi place acest material pentru că nu este pretențions și nu se murdărește repede.

În imaginea de mai sus se poate observa că au fost asortați la cămașa florală. O altă idee simplă de care te poți folosi. Practic am ales să pun în evidență o nuanță de pe cămașă prin intermediul pantalonilor.

3. Cămașa cu imprimeu și textură de mătase

Această cămașă este foarte plăcută la atingere și confortabilă la purtat. Este ușor de asortat atât la pantaloni chinos precum și la un costum casual precum în exemplul de mai jos

Mai mai piese ținute casual Antonio Gatti vei găsi în showroom-ul pe str. Turbinei, nr 4, Bacău de:
– Luni până Vineri de la 9:00 – 19:00
– Sâmbătă între orele și 9:00 – 17:00

Sau online la https://antoniogatti.ro/

Cum ți s-au părut aceste ținute casual Antonio Gatti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *