7 Greșeli Vestimentare În Rândul Tinerilor

O întrebare permanentă în rândul femeilor: “De ce se îmbracă prost atât de mulți bărbați, mai ales că există așa de multă informație și că primești un minim de sfaturi atunci când ați achiziționezi articole vestimentare? Din păcate sunt multe greșeli vestimentare întâlnite în rândul tinerilor.

Alexandru Ciucu, furnizorul oficial al Casei Regale a României în materie de îmbrăcăminte, a oferit un interviu în care spunea că greșelile cel mai des întâlnite în rândul bărbaților sunt: alegerea mărimii costumului, alegerea culorii cravatei, pantofii uzați, cămașa cu mânecă scurtă purtată la costum, lipsa batistei de buzunar la costum, etc.

Care sunt aceste greșeli vestimentare în rândul tinerilor

Mai jos sunt cele 7 greseli vestimentare pe care le putem observa în rândul tinerilor de 20 de ani.

1. Pantaloni de trening în diferite circumstanțe. Ex: facultate. Cum să mergi într-o institutie academică, oficială, în pantaloni de sport? Această îmbracaminte se poartă doar atunci când faci sport…

2. Blugi largi purtati cu pantofi eleganti. O pereche de blugi slim merg foarte bine pe pantofi atunci când vrem să fim într-o ținută casual. Blugii largi pe pantofi arată ca și cum ai veni de la țară la oraș și ai încerca să fii “elegant”.

3. Încă o greșeală ce am observat-o este purtarea exagerată a accesorilor. Jumătate de mână acoperită cu brățări de diferite culori și din diferite materiale. Simplitatea îi cea mai bună soluție; un ceas, o brățară simplă, un inel, etc.

4. Blugi purtati cu încălțăminte pentru fotbal(pentru sintetic). Dacă vrei să te îmbraci mai sport ia-ți frumos o pereche de adidași de stradă, blugi și bluză de trening. Nu lua echipament de fotbal în timp ce mergi în mall.

5. Cureaua neagra purtată la pantofi maro.

6. Atunci când porți sacou există o regulă foarte importantă. Când ești așezat sacoul este descheiat, iar atunci când te ridici sacoul este încheiat la un nasture. Se încheie la cel mai de sus nasture.

7. În rândul studenților văd pe foarte mulți care poartă cămașă, iar peste aceasta bluza de trening. Cum îi posibil așa ceva? Un pulover merge perfect peste o cămașă. Dar tu sa o iei cu bluza de trening? Serios?!

Acestea sunt principalele greseli pe care le putem observa în rândul tinerilor. Înainte să vorbim despre asortarea cravatei, batistei sau sosetelor pentru o tinuta eleganta trebuie sa corectam greselile de baza.

sursa foto

Related Posts

7 thoughts on “7 greșeli vestimentare în rândul tinerilor

 1. Pantaloni de trening (gri cu.. (scuze expresia) cur c…t), nu la facultate…. in club! ala ar trebui sa fie punctul 2 :))

 2. Astea sunt sfaturi pentru cocalari.

  1. Tamas Adrian spune:

   Cred ca te-ai simtit cocalar in cele spuse mai sus.

 3. De inteles e si faptul ca nu la orice sacou se poarta batista la buzunarul de sus ci doar la sacoul care face parte din costum…costumatie de eveniment, oricare ar fi evenimentul. In cazul asta consimt !

 4. Sorry, this page isn't available …

 5. Mihai Rmz spune:

  Nu merge pagina de FaceBook .

 6. Foarte frumos sfatul tau:blugi cu bluza de trening!Mai baga o fisa ca nu ai nimerit combinatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *