Cum Să Te Îmbraci Pentru Club
Cum să te îmbraci pentru club

În club este un cumul privit de majoritatea bărbaților ca un loc unde poți să bei alcool, să te distrezi, să agăți și să te îmbraci bine.  Pentru a bea un pahărel și a te distra, te descurci și cu o bluză cu mesaje și o pereche de pantaloni rupți.  Dar, dacă dorești să faci cunoștință cu o fată în club, lucrurile se schimbă total.

Totuși, trebuie să știi câte ceva despre îmbrăcămintea de club, înainte să acționezi de unul singur, deoarece dacă vei merge pe cont propriu, vei părea ca un clovn. Oricine greșește de unul singur, mai ales de prima dată.

CULOAREA pe care să o folosești când te îmbraci pentru club

Cum Să Te Îmbraci În Club
Cum să te îmbraci pentru club

Lumea obișnuiește să meargă cu o cămașă albă sau neagră cu o pereche simpli de pantaloni, nu? Asta devine puțin stresant, să vezi în fiecare seară aceleași combinații. Dacă vei încerca ceva nou, care va fi și atrăgător toată lumea te va observa. Din cauza luminozității scăzute din club, trebuie să ai culori deschise de genul : ALB / CREM / ALBASTRU DESCHIS / VERDE DESCHIS și așa mai departe.

Te sfătuiesc să încerci imprimeuri la cămașă, însă trebuie să ai grijă la modelul lor, deoarece unele pot închide culoarea materialului.  O cămașă neagră cu carouri nu va merge la fel de bine ca o camașă albastru deschis.

Dacă tot vrei o cămașă închisă la culoare, atunci va trebui să iei pantaloni deschiși la culoare, pentru a nu avea întreaga ținuta de o culoare închisă.

Într-un club de noapte unde va fi multă lume, cămașa sau tricoul va fi punctul forte, deoarece într-o adunătură de oameni, pantalonii tăi nu vor fi remarcați prea bine din cauza mulțimii.

Deci, când te îmbraci pentru club, trebuie  să ai culori deschise, deoarece cele închise nu te vor face remarcat.

PANTALONII pe care să-i îmbraci pentru club

Personal aș sfătui să mergeți cu o pereche de pantaloni eleganți, uni, sau chino. Pantalonii nu trebuie să fie prea groși, deoarece din cauza dansului și căldurii din club vei transpira,  și n-ai vrea asta.

Indiferent de aglomerația din club, trebuie să te uiți și la pantalonii tăi, cu o pereche de pantaloni eleganți vei lăsa o impresie plăcută, mai ales datorită culorii pe care o vei alege.

Să nu te duci niciodată într-un club cu pantaloni scurți sau trei sfert, pentru că nu te vor accepta, iar dacă ar face-o te-ai face de rușine, mai ales că nu au nici un stil pantalonii scurți într-un club de noapte.

PANTOFII

Dacă pantalonii sunt puțin observați în club, dar pantofii cum sunt?  Pantofii nu sunt foarte importanți, deoarece nimeni nu se uită la picioarele tale. Dacă te duci cu cea mai bună pereche de pantofi pe care îi ai, riști să fii călcat pe picior de zece ori și să-ți distrugi pantofii.

Are rost acest efort pentru că dorești să faci impresie bună? Dacă ieși în club după un bal, majorat sau un alt eveniment important atunci merită, însă dacă dorești să te distrezi într-o noapte de sâmbătă, mai bine lasă-i acasă.

Poți să îți alegi o pereche de pantofi care să se potrivească îmbrăcămintei, însă cu riscul de a fi călcat pe picioare de câteva ori.

CE SĂ NU FACI CÂND TE ÎMBRACI PENTRU CLUB

Aici ar trebui să fiți foarte atenți, deoarece majoritatea faceți această greseală de multe ori, și le făceam și eu odată.  Nu e plăcut să vezi pe cineva care se îmbracă așa prost, nu? Îți strică toată seara.

Să vedem, prima dată nu te duce niciodată cu fular în club. 

– Transpiri foarte repede lăsând impresia de un om nesigur pe el, care nu știe când să folosească un fular. Precum mănușile, fularul este un accesoriu care se foloseste în exterior, și trebuiesc scoase la intrare.

Al doilea lucru,  să nu mergi niciodată cu ochelari de soare.

– Ochelarii de soare nu sunt potriviți niciodată noaptea, nicidecum în club. Ochelarii de soare se poartă ziua, deoarece în club nu este soare.

ACCESORII

1) O cravată slim s-ar asorta foarte bine cu o cămașă, mai ales dacă poți asorta cravata cu cămașa care va fi de culoare deschisă. Poți alege o cravată de culoare închisă dacă cămașa are o nuanță deschisă.

2) Butoni.  Ar merge extraordinar de bine la manșetele cămășii o pereche de butoni cu stil, ar da o imagine plăcută.

3) Bretele. S-ar potrivi foarte bine cu o bluză albă sau o cămașă albă. Poți încerca.

4) Ceasul. Un ceas elegant ar arăta perfect pe mâna ta, alături cu o cămașă

5) Ac de cravată. Dacă ai ales să folosești o cravată, te va ajuta de minune.

După cum am scris în articolul trecut, șoșetele no-show sunt foarte folosite în ziua de astăzi, așa că încearcă acest tip de șoșetă, iar șoșetele albe nu au ce căuta.  Iar înspre finalul acestui articol, te sfătuiesc să încerci multe combinații de accesorii, experimentează și evoluează.  Pentru întrebări lăsați un comentariu.

Cum te îmbraci în club?

sursa foto: aicib

4 thoughts on “Cum să te îmbraci pentru club

 1. George spune:

  Poate greșesc, dar butonii și acul de cravată parcă nu prea își au rostul într-un club. O dată că în luminozitate mică oamenii s-ar putea să nu-i bage în seamă pentru simplul fapt că nu-i văd, iar în al doilea rând, în aglomerație, când dansezi lipit de alte persoane se poate cumva să-ți agăți acul sau butonii și să-i pierzi pe undeva. Din nou, asta e doar opinia mea.
  Eu unul i-aș purta într-un pub, mai degrabă, unde pot să merg să conversez cu cineva într-un mod mai plăcut, unde lumina este destul de puternică încât să mi se observe detaliile.
  În rest, articolul nu e rău.

  1. Salut, George. Da, probabil că nu este un accesoriu bun cănd dansezi, însă cănd stai la masă unde lumina este puțin mai puternică, vor fi observate.

 2. Spuneati mai sus ca in pantaloni scurti este exclus sa merge, dar eu am vazut multi barbati imbracati foarte bine in pantaloni scurti la club! Pe Catalin Botezatu l-am vazut de n ori in pantaloni scurti… Eu zic ca ar merge foarte bine si pantaloni scurti daca stii sa-i pui in valoare.

 3. Aa, si daca nici Catalin Botezatu nu stie sa se imbrace, atunci cine?:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *