Cockaigne

Cockaigne lansează joi, 15 octombrie 2015, de la ora 20.00, prima ediție în print a revistei, la Club Control din București. Catrinel Menghia, Creative Director al revistei, apare pe coperta noului număr, într-un pictorial semnat de Cristian Niculae.

Cockaigne lansează ediția print la Club Control

Tema primei ediții în print a Cockaigne este RetroFuture, un curent creativ care sondează modul în care oamenii își închipuiau în trecut viitorul. Toate editorialele foto, textele și ilustrațiile gravitează în jurul temei, creând o punte între trecut și viitor. Noul număr conține interviuri cu designer-ul Andreea Bădală, actorul american de origine română Sebastian Stan și arhitectul și designer-ul Fabio Novembre. Printre artiștii care își pun amprenta retrofuturistă în Cockaigne se numără Ionuț Staicu, Cosmin Gogu, Ovidiu Buta, Dana Argeșan, Laszlo Forray, Francesco Bertola, Milena Surducan, Alexandru Nimurad, Vali Bărbulescu, Julien Britnic, Vlad Bîrdu, Vlad Andrei și mulți alții.

Catrinel Menghia va fi prezentă la lansarea revistei, iar seara va fi completată de trupa Plurabelle și act-urile Disco Sigaretta și Batiscaf Radio vs. Glue Eyes, care vor infuza petrecerea cu un vibe retro-futurist.

Acces: 15 Lei intrare simplă sau 30 Lei cu revista inclusă în preț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *