Parisian Gentleman

Hugo Jacomet, fondatorul site-ului Parisian Gentleman, ne face o vizită în București cu ocazia turneului de lansare a cărții The Parisian Gentleman. România este a doua locație unde va avea avea loc lansarea de carte după cea din 15 octombrie de la Milano.

Parisian Gentleman vine în Romania

Personal, îți recomand site-ul Parisian Gentleman datorită onestității din review-urile pe care le fac despre diferite branduri la nivel internațional. Cele mai interesante articole mi se par cele despre costume. În plus, în spatele site-ului stă o echipă extraordinară pentru a ne pune la dispoziție cele mai noi informații din domeniu, atât pentru începători, cât și pentru cei avansați.

Dacă dorești să-l cunoști pe Hugo Jacomet și să îți procuri cartea lui cu autograf, vino la evenimentul care va avea loc în data de 29 Octombrie la Palatul Bragadiru! Pentru mai multe informații despre eveniment accesează Bucharest Gentleman.

Evenimenul este organizat de Zenonni su Misura.

Pentru a descoperi mai multe detalii despre eveniment, consultă platforma BucharestGentleman.ro pe care te poți înscrie pentru update-uri și, totodată, pentru a solicita detalii suplimentare.

Related Posts

One thought on “Parisian Gentleman vine în Romania

  1. Zizou Sez spune:

    Cum se fac bani! In secolul 21 trebuie sa inveti neaparat cum se fac bani, daca vrei o viata mai buna! Acum, in premiera absoluta, ai acces GRATUIT la un curs exceptional care te invata in cel mai simplu si mai clar mod cum se fac bani. Dupa ce te hotarasti si tu cu seriozitate sa inveti tot ceea ce e mai folositor pentru tine, cere detalii despre curs la adresa de email: accessible.dreams8@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *