Competitii De Mixologie

Paul Sfirlea, castigator al titlului Barmanul Anului in Romania in cadrul unei competitii de mixologie Diageo Reserve World Class 2015, s-a clasat pe locul al 13-lea in finala globala, organizata la Cape Town in luna septembrie. Castigatorul absolut al concursului a fost Michito Kaneko din Japonia. Titlul de Barmanul Anului din cadrul competitiei World Class aduce in prim-plan barmani din intreaga lume care se intrec pentru aceasta distinctie, considerata cea mai prestigioasa. Pe parcursul anului trecut, concurenti de la cele mai apreciate baruri din toata lumea s-au intrecut in competitii de mixologie locale si regionale, fiecare aspirand sa castige cel mai bun loc in cadrul finalei globale a Diageo Reserve World Class.

Romania locul 13 la competitii de mixologie la nivel mondial

World Class Global Finals
Romania locul 13 la competitii de mixologie la nivel mondial

Diageo Reserve World Class, cel mai apreciat program de instruire in domeniul mixologiei din industria bauturilor alcoolice si cea mai importanta competitie pentru barmani la nivel mondial, se afla la a doua editie in Romania, fiind organizata de PPD Romania, partenerul local al Diageo. Cei mai buni barmani si experti in mixologie din Romania s-au intrecut intr-o competitie in care creativitatea, maiestria, talentul si carisma au fost elementele cheie in castigarea trofeului.

Paul Sfirlea s-a clasat pe locul al 13-lea din 6000 de barmani din toata lumea, care s-au intrecut initial pentru titlul national si apoi pentru titlul global, el ajungand sa intre in finala alaturi de alti 54 de concurenti talentati. Paul lucreaza acum la barul „Charlie” din Cluj Napoca, unul dintre cele mai bune localuri pentru a servi un cocktail de calitate in Romania. Performanta lui Paul a fost foarte apreciata de juriu, el clasandu-se pe locul al 2-lea in runda Retro. Disco. Future si pe locul al 5-lea in Against the Clock – o proba derulata in conditii de mare tensiune, in care concurentii au pregatit minimum opt cocktailuri in doar 10 minute.

Felicitări Paul Sfârlea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *