Ce poți face la showroomul Frumoasa 52

Bărbații au acum o nouă destinație de shopping unde pot beneficia de un styling personalizat: showroomul Mens Square, The Urban Ties și Urban Cordwainers de pe strada Frumoasă nr. 52, în imediata vecinătate a P-ței Victoriei.

Ce poți face la showroomul Frumoasa 52

Aici vor găsi linia de costume Mens Square care cuprinde modele formale, de ceremonie, costume business, dar și business casual.

Toate costumele sunt croite Bespoke pentru fiecare client în parte, în funcție de conformația fizică și specificațiile solicitate, asemenea faimoaselor croitorii din Napoli sau de pe Savile Row. Pentru realizarea lor se folosește o gamă variată de stofe de la țesătorii de prestigiu din Italia precum Lanificio F.lli Cerruti, Carnet, Fratelli Tallia di Delfino, Drapers și Vitale Barberis.

12168089_688846014583957_1905375668_n
Ce poți face la showroomul Frumoasa 52

Un costum la comandă are nevoie și de o cămașă perfectă, așa ca aici se găsesc atât modele RTW, cât și Bespoke, acestea fiind realizate din bumbac Albini.

În completarea ținutelor demne de un adevărat dandy vin și accesoriile the urban ties, producător român de accesorii handmade, ce folosește exclusiv materiale de la cele mai importante manufacturi de mătase din Europa: Como din Italia și Macclesfield din Anglia.

Designerii cravatelor The Urban Ties nu se limitează la mătasea tradițională, optând și pentru materiale precum lâna, cașmirul, bumbacul japonez, mătasea matka (raw silk), shantung sau grenadine.

Special, pentru ținutele de ceremonie, The Urban Ties oferă și o gamă de accesorii precum papioane self-tie de mătase, batiste, butoni de argint masiv creati în colaborare cu un designer român de bijuterie contemporană.

Și pentru că o ținută nu poate fi completă fără pantofi, în showroom-ul de pe Frumoasa 52 poate fi găsit în exclusivitate brand-ul Urban Cordwainers. Cusuți integral manual, cu piele provenind de la tăbăcării de renume din Franța și Germania, pantofii sunt executați doar la comandă (Made to Order). Fiecare pereche vine însoțită de șanuri din lemn de cedru.

Pentru fiecare comandă, se oferă consiliere în alegerea țesăturilor, ținutelor si accesoriilor, astfel încât look-ul final să fie unul desăvârșit. Programul zilnic este între orele 11:00-21:00, showroom-ul fiind deschis și în week-end, cu o programare telefonică prealabilă.

Pentru mai multe informatii:

Str. Frumoasa nr.52

Tel contact: 0755237531

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *