The Urban Ties “La Pitti Uomo 91 Se Poartă Românește”

The Urban Ties s-a născut în 2013 și parcă țin și acum minte modul timid în care și-au prezentat afacerea. A fost dragoste la prima vedere. Din 2013, The Urban Ties, sunt cei mai longevivi parteneri cu care am lucrat până acum. În plus, sunt alături de mine încă de la prima participare la Pitti Uomo. În ianuarie 2017 sunt prezent la a șaptea participare la Pitti Uomo care coincide cu cei 7 ani de activitate pe Stil Masculin.

The Urban Ties La Pitti Uomo 91 se poartă românește

Majoritatea produselor de pe site sunt realizate handmade în România și personal nu am găsit cravate mai bune în România. Poți compara orice cravată de a lor cu cele din magazinele premium realizate în fabrică. Deși în magazinele premium vei găsi cravate mai scumpe față de a lor calitatea The Urban Ties este mult mai bună.

 

A photo posted by Laszlo Nagy (@stilmasculin) on

Deși 2016 a fost un an de răscruce pentru The Urban Ties, odată cu venirea noului parter lucrurile au început din nou să înflorească.

De la cravate și batiste au mers spre portofele, șosete, port cravată sau cărți de vizită, butoni, eșarfe. Au încercat și cu pantofi, dar acest proiect e pus momentan pe pauză, dar vor veni cu un produs interesant în 2017. Din păcate nu pot să îți ofer detalii.

 

A photo posted by Laszlo Nagy (@stilmasculin) on

Aș accentua evoluția cravatelor deoarece consider că sunt primii din România care au făcut cravata la fel cum se face în Italia sau Anglia la brand-urile recunoscute în domeniu. Dacă crezi că nu este adevărat ce zic aștept argumentul tău.

 

A photo posted by Laszlo Nagy (@stilmasculin) on


Din păcate, cliențiilor din România le va lua timp să înțeleagă diferența dintre un poliester și mătase sau mătase ieftină versus una premium sau diverse metode de confecționare a cravatelor. În plus, The Urban Ties într-un mod indirect ne-a influențat să acordăm mai multă atenție cravatelor.   La fel au făcut-o și brand-urile cu care colaborează de atâția ani.

De ex, cele mai vândute cravate sunt cele paisley din acest motiv dispar repede de pe site.

După Noah, The Urban Ties este al doilea brand pe care l-am anunțat ca partener în proiectul „La Pitti Uomo 91 se poartă românește

Până în data de 10 ianuarie voi dezvălui câte un brand care a intrat în această campanie alături de mine. Brand-urile au fost atent selecționate pentru că la noi se fac lucruri bune și cu tradiție. Pe lângă faptul că la Pitti Uomo 91 voi purta în mare parte brand-uri românești le voi promova prin intermediul fotografiilor, interacțiunilor și a articolelor pe site. Care dintre brandurile românești ți-ar plăcea să le vezi la Pitti Uomo 91?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *