Ținuta Purtată La Pitti Uomo 91

În a treia zi am ales ținuta Pitti Uomo 91 complicând lucrurile din punct de vedere al asortării. Pe lângă potrivirea dintre cămașa și cravata paisley pe care am făcut-o în ziua 2 am adăugat și un costum în carouri.

Ținuta purtată la Pitti Uomo 91 din a treia zi

Costumul în carouri de la Men’s Cave mă ajută să pun în valoare asortarea dintre cravată și cămașă. Deoarece sunt nuanțe de verde-turcoaz în majoritatea pieselor pe care le port acestea se îmbină armonios. Am accentuat această nuanță și cu ajutorul vestei care este în contrast cu cravata paisley de la The Urban Ties.

Căciula pe care o port este în aceeași familie de culori care și cele descrise mai sus și o face să se integreze perfect în ținută. Dar pe lângă asta, este perfectă pentru a crea un constrast între stilul formal și casual.

Pitti Uomo 91 Day3
Ținuta purtată la Pitti Uomo 91 din a treia zi

Ceasul de la Noah mi s-a părut senzațional mai ales că e realizat dintr-un lemn mov. Am avut de ales dintr-o gamă variată de curele, dar cea mai bună opțiune mi s-a părut cea din textil. Astfel, am reușit să mai echilibrez balanța dintre casual și formal în ținută.

Pitti Uomo 91 Day3 2
Ținuta purtată la Pitti Uomo 91 din a treia zi

Știu că pentru majoritatea ținuta pare încărcată, dar toate alegeriile pe care le-am făcut au un fir logic. Din acest motiv sunt și aceste articole pentru descrierea ținutei.

Pantofi Le Colonel Tezyo
Ținuta purtată la Pitti Uomo 91 din a treia zi

Pantofii de mai sus se pot purta la ținute casual și smart casual. Dacă vrei să-i porți la ținute formale o faci pe riscul tău. De fiecare dată când purtăm ceva este vorba de atitudine. Ești invitatul meu să explorezi că până la urmă despre asta e vorba când vrem să descoperim stilul personal.

Eu aș purta acești pantofii și la un costum clasic gri, bleumarin sau maro. În oricare dintre situații lasă pantofii să transmită mesajul. Dacă sunt aleși corespunzător în funcție de ținută aceștia te vor scoate din anonimat. În schimb nu i-aș vedea purtați la o pantaloni negri.

Cum ți s-a părut ținuta pe care am purtat-o la Pitti Uomo 91 ?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *