Escudo Partener La Pitti Uomo 91 Se Poartă Românește
Escudo partener La Pitti Uomo 91 se poartă românește

Escudo este un brand care vine din Sibiu. Ei au raportul preț-calitate corect fiind gândit pentru orice categorie de vârstă sau venit. Cămășile pe care le voi purta la Pitti Uomo 91 sunt de la Escudo. În ianuarie 2017 sunt prezent la a șaptea participare la Pitti Uomo. Aceasta coincide cu cei 7 ani de activitate pe Stil Masculin.

Escudo partener La Pitti Uomo 91 se poartă românește

În spatele cămășilor oferite de Escudo stă o fabrica din Sibiu care are 25 de ani experiență în confecționarea lor. În 2016 au lansat o colecție de cămăși din bumbac egiptean care încă se mai găsește la reducere prin magazine.

 

A photo posted by Laszlo Nagy (@stilmasculin) on

Brandul “ESCUDO” se adresează bărbaților de toate vârstele. Escudo oferă produse vestimentare clasice și smart-casual (costume, sacouri, pantaloni, cămăși, cravate, etc.) într-o gama largă de modele, croiuri și culori. Cu o vechime de peste 8 ani pe piața din Romania, brandul “ESCUDO” este prezent în 6 locații din țară. Două la Cluj-Napoca (Iulius Mall și Vivo), Sibiu (Shopping City Sibiu), Timișoara (Iulius Mall), București (Mega Mall) și Deva (Shopping City Deva).

Costum Escudo E1588137835513
Escudo partener La Pitti Uomo 91 se poartă românește

După Noah, The Urban Ties și Men’s Cave, Escudo este al treilea brand pe care l-am anunțat ca partener în proiectul „La Pitti Uomo 91 se poartă românește„. Până în data de 10 ianuarie voi dezvălui câte un brand care a intrat în această campanie alături de mine. Brand-urile au fost atent selecționate pentru că la noi se fac lucruri bune și cu tradiție. Pe lângă faptul că la Pitti Uomo 91 voi purta în mare parte brand-uri românești le voi promova prin intermediul fotografiilor, interacțiunilor și a articolelor pe site.

Care dintre brandurile românești ți-ar plăcea să le vezi la Pitti Uomo 91?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *