Ce ținută am purtat în a patra zi la târgul Pitti Uomo 91

Ultima zi a fost la fel de ploioasă ca și acum un an la ediția 89 de la Pitti. De această dată am ales o ținută la Pitti Uomo 91 pe o combinație de albastru, maro și roșu. Roșu l-am folosit în acest caz ca și pată de culoare. Dacă ai în garderobă un costum gri sau bleumarin ar trebui să te orientezi și spre unul maro. Pe lângă faptul că îți vei crește posibilitățiile de asortare te vei alege cu o nuanță care să te ajute să îți pui în evidență combinațiile stilate.

Ce ținută am purtat la târgul Pitti Uomo 91

IMG 20170113 WA0021 01 Copy
Ce ținută am purtat la târgul Pitti Uomo 91

Maro cu albastru e o combinație care nu v-a dispărea niciodată indiferent de trenduri și modă. Dacă ar fi să comparăm ținuta cu o pictură, cămașa albastră de la Escudo este fundalul, accesoriile accentele de culoare, iar costumul de la Men’s Cave rama. Fiecare element are rolul său fie că discutăm de pictură sau ținută.

Îmi place să completez ținuta cu ajutorul accesoriilor. Dacă nu porți niciun accesoriu încearcă cel puțin unul sau două. Cu siguranță vei găsi ceva cu care să fi confortabil. Ceasul este unul dintre cele mai acceptate accesorii pentru bărbați. În cazul de față am reușit să-mi personalizez ceasul de la Noah din punct de vedere cromatic. Acest aspect m-a ajutat să-l asortez mai ușor la ținută. Un alt accesoriu care merită atenția noastră sunt ochelarii de soare pe care i-am ales să fie în aceași gamă cromatică.

Probabil nu e cea mai fericită asortare dintre pantalonul maro și încălțămintea bordo, dar nu este nici greșită.

Cum ți s-a părut această ținută de la Pitti Uomo 91?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *