Ce Ținută Am Purtat În Prima Zi La Pitti Uomo 91

Prima zi de Pitti Uomo 91 a fost mai friguroasă comparativ cu edițiile din anii trecuți. Drept urmare am mers pe această haină camel pentru a mă ajuta în lupta cu aerul rece și temperaturile scăzute.

Ce ținută am purtat la târgul Pitti Uomo 91 în prima zi

Întreaga ținută a fost construită pornind de la acest palton. Cea mai inspirată alegere din acest punct de vedere mi s-a părut pălăria de la Nita Sao pentru a păstra ținuta în aceeași familie de culori. Un detaliu semnificativ al pălăriei a fost cravata aplicată de brand în jurul calotei. Un contrast plăcut atât din punct de vedere cromatic, dar și a elementului neobișnuit de pe pălărie după cum a menționat și Raphael de la Gentlemans Gazette.

Using A Tie As A Hat Band Is Certainly Unusual 900X600
Ce ținută am purtat la târgul Pitti Uomo 91

Fotografie realizată de Gentlemans Gazette.

Am devenit aproape obsedat de imprimeul Paisley și cred că-l vei observa în majoritatea ținutelor pe care le port la Pitti Uomo 91. Cravata și eșarfa de la The Urban Ties vine în contrast atât cu cămașa, dar și cu costumul verde- turcoaz de la Men’s Cave. Nu este greșit să porți paisley cu paisley. Poate nu ai curaj acum, dar îți recomand să încerci acest imprimeu măcar odată. Cea mai simplă combinație pe care o poți purta este cămașa albă și o cravată paisley. Cravata face parte din noua colecție care urmează să apară pe site. Dacă o dorești îți recomand să o comanzi de pe acum deoarece cele mai vândute modele sunt cele paisley.

Datorită nuanțelor alese o alegere potrivită mi s-a părut cămașa din noua colecție de la Escudo. Parcă oferă un aer retro iar imprimeul de culoare maro scoate cravata în evidență. Discutăm din nou despre aceeași familie de culori.

Pitti91 Day1 27 Copy
Ce ținută am purtat la târgul Pitti Uomo 91

Pentru a completa paleta cromatică am mers pe un ceas personalizat de la Noah. Ceasul maro s-a integrat bine în ținută alături de vestă și alte elemente maro. Este pentru prima dată când am purtat ceasul mai multe ore pe mână și s-a comportat bine. Deși a fost foarte rece nu l-am simțit deloc ca pe ceva incomod. Batista am primit-o în Roma de la Marian Vițel.

Ce Ținută Am Purtat În Prima Zi La Pitti Uomo 91
Ce ținută am purtat la târgul Pitti Uomo 91

Alături de accesorii costumul a fost pata de culoare. Ori de câte ori am ocazia să port culoare o fac. Face parte din stilul meu vestimentar și nu m-aș vedea purtând altceva. Costumul este all seazon adică poarte fii purtat atât iarna precum și vara. Nuanța deși este deschisă consider că este una permisibilă. Adică se poate purta și de cei care vor să experimenteze din punct de vedere cromatic. Vesta de la Men’s Cave am folosit-o pentru a face un contrast cu sacoul și cămașa, dar și pentru a scoate în evidență accesoriile.

Încălțămintea oferită de Tezyo a fost una simplă de culoare bordo. Dacă ești pasionat de pantofii maro trebuie să încerci și această nuanță. Merg în aceleași combinații în care merg și cei maro. În cazul de față mi s-a părut că oferă un contrast mai bun față de cei pantofii maro.

Am avut emoții cu acești pantofi la început deoarece am reușit să-i port doar câteva ore înainte de târg. Verdictul e că aceștia au fost mai comozi decât mă așteptam. Ei merg purtați atât în situații formale precum și în cele smart casual. Aș evita să-i port cu pantalonii negri, dar nu aș ezita să-i asociez cu cei bej sau albi.

Pantofi Le Colonel
Ce ținută am purtat la târgul Pitti Uomo 91

Ochelarii sunt de la Optiplaza.

Cum ți se pară ce am purtat în prima zi la Pitti Uomo 91?

Related Posts

1 thoughts on “Ce ținută am purtat la târgul Pitti Uomo 91 în prima zi

  1. Mistodie spune:

    Foarte frumos! Bravo ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *