Ce fel de ținută am purtat la Pitti Uomo 91 în a doua zi

În a doua zi de târg vremea a fost mai permisibilă și ca ținută pentru Pitti Uomo 91 ușor am renunțat la palton . Am ales albastru, deoarece este culoarea mea preferată, dar și a majorității bărbaților care vin la Pitti Uomo.

Ce fel de ținută am purtat la Pitti Uomo 91 în a doua zi

E pentru prima dată când port bască și mi-am făcut puțin curaj să o port deoarece nu eram obișnuit cu acest accesoriu. După care am continuat cu o pereche de ochelari de soare rotunzi care mi s-au părut că merg cu acest tip de bască.

În această zi “am riscat” intenționat să asortez două piese care conțin paisley, dar puțin mai diferit față de ziua 1 de la Pitti Uomo 91. Am mers pe o cravată de la The Urban Ties și o cămașă de la Escudo. Pentru a nu se pierde cravata din punct de vedere vizual am ales-o să o port peste o cămașă cu paisley mai mic. Ca un termen de comparație e ca și cum aș fi purtat dungi late peste dungi subțiri.

Pata de culoare am scos-o în evidență prin intermediul vestei maro cu carouri verzi, turcoaz și albastru.

pitti91 day2 5 Copy
Ce fel de ținută am purtat la Pitti Uomo 91

Un alt element special din această ținută este costumul albastru de la Men’s Cave care iese în evidență din mai multe puncte de vedere. În primul rând are dungi discrete ceea ce-l face excelent pentru cei care își doresc să fie mai înalți din punct de vedere vizual. În al doilea rând în funcție de cum bate lumina pe el poate fi mov sau o combinație de albastru cu maro. În al treilea rând îl face să fie excelent pentru a putea fi purtat în fiecare sezon datorită materialului din care este realizat.

pitti91 day2 13 Copy
Ce fel de ținută am purtat la Pitti Uomo 91

Ceasul din lemn de la Noah l-am folosit pe post de pată de culoare care este în contrast cu albastrul sacoului și se asortează și la reflexia maro a acestuia care se poate observa în imaginea de mai sus. În plus, carcasa ceasului are aceeași nuanță ca și primele două butoniere de la mâneca sacoului. Trebuie să recunosc că asta a fost o coincidență. Când am pus ceasul pe mână nu am observat acest lucru.

pantofi le colonel otter
Ce fel de ținută am purtat la Pitti Uomo 91

Încălțămintea de mai sus oferită de Tezyo mi s-a părut cea mai potrivită pentru costumul albastru. În primul rând acești pantofi iasă în evidență datorită texturii. Dacă ajungi să-i porți i-aș asocia la o ținută cât mai simplă pentru a atrage toată atenția asupra lor. Persoanele conservatoare probabil că nu vor purta acești pantofi la birou fiindcă îi vor considera prea extravaganți.

În al doilea rând nuanța îți permite să-i porți cu cât mai multe nuanțe de pantaloni. Mai puțin negrul. Îți recomand să eviți combinația de negru cu maro deoarece nu se potrivește din punct de vedere cromatic.

În al treilea rând ieși în evidență cu ajutorul cataramelor. Nu fiecare bărbat este pregătit să-i poarte deși este relativ simplu.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *