Ce Am Purtat La Electric Castle În A Doua Zi

A doua zi la Electric Castle a fost din nou călduroasă și am purtat o ținută adecvată. E posibil să nu prindem ploaie chiar dacă au mai rămas două zile de festival. Această ținută am pregătit-o de fapt pentru o vreme mai urâtă chiar dacă pantalonii „pătați/murdari” s-ar fi integrat în peisajul ploios și noroios. La fel ca și în prima zi am ales o pereche lejeră de încălțăminte care se armonizează în ținută.

Ce am purtat la Electric Castle în a doua zi

Este pentru prima dată când port Le Coq sportif de la Tezyo iar rezultatul a fost confortabil. Când i-am ales mi-a plăcut simplitatea lor. Sunt șanse mari să-i port și la costum. Nuanța lor m-a ajutat să scot în evidență pantalonii având în vedere că verdele se regăsește și pe pantalonii de la Men’s Cave.

Ce Am Purtat La Electric Castle În A Doua Zi
Ce am purtat la Electric Castle în a doua zi

Mi-a plăcut la această pereche că aveau o pereche de șireturi albe extra care dau un contrast plăcut încălțămintei. Din punctul meu de vedere fiecare producător ar mai trebui să ofere încă o pereche extra de șireturi. Partea superioa ră e realizată din material textil și piele întoarsă. Acest lucru îi oferă pantofului sport a anumită „eleganță” deși face parte din genul casual-sport. Personal mi-ar fi plăcut să nu aibe acel logo pe laterale. Prețul lor este în jur de 350 de lei.

Electric Castle Ziua2 Tinuta1
Ce am purtat la Electric Castle în a doua zi

Tricoul bordo l-am ales să fie în contrast cu întreaga ținută iar bretele au completat ținuta.  Pălăria pork pie  mi-a oferit protecția necesară împotriva razelor solare.

Ochelarii aurii i-am ales pentru a avea ceva asemănător de culoarea galbenă care este prezentă în logo-ul Electric Castle. Ținuta din ziua 1 o poți vedea aici, iar pentru ziua 3 aici.

Foto: Lucian Lirca

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *