Experiența Summer Well 2018

Summer Well 2018 a ajuns la a opta ediție și e un festival gândit ca și o vacantă. Foarte multe persoane, dar și familii care au venit cu pătura în zona scenei principale. Probabil a fost și un moment bun de relaxare pentru cei care au rămas în București în luna august. La prima impresie festivalul e un mix de street food și multă voie bună.

Experiența Summer Well 2018

Explorarea festivalului părea ca un labirint pentru că harta de pe aplicație nu a fost de mare ajutor fiind pentru prima oară acolo. Mi-a luat puțin până m-am acomodat și am învățat scurtăturile. Fie că voiai să asculți muzică sau doar să te plimbi în natură le aveai pe toate. Nu multe festivaluri îți oferă posibilitatea de a te plimba în pădure. Pe timpul zilei puteai traversa lejer podul din lemn de pe lac, dar cu cât se făcea mai târziu, trebuia să stai la coadă pentru că nu aveau voie mai mult de 20 de persoane pe pod. Din ce am înțeles și de la alte persoane este o problemă mai veche care încă nu s-a remediat. Personal nu am avut o problemă cu ocolitul zonei. Practic podul delimita scena principală și o parte din camioanele cu mâncare de scena mică, ecranul mare și o altă zonă cu mâncare. Fiindcă au fost doar două scene era trafic intens între ele.

Totuși, podul era o zonă specială, deoarece seara erau proiecții pe fântâna arteziană. Era destul de greu să îți faci fotografii sau să filmezi. pentru că cei de la pază te rugau să părăsești zona pentru a se putea traversa podul de către cei care stăteau la coadă.

De ceva timp nu mai merg la festivaluri pentru line up, dar prefer experiența pe care mi-o oferă acel festival. Ca muzică am preferat scena secundară iar la cea principală i-am ascultat doar pe cei de la Justice. A fost și o scenă de after party, dar nu m-a atras și era prea târziu pentru ea. Comparativ cu alte festivaluri la care am mai fost după ora 12:00-1:00 nu avei alte alternative. Asta mi s-a părut un minus. 

Dacă voiai să vizionezi concertele pe la scena mare de la întălțime trebuia să te urci pe schela de pe partea opusă. În plus, o parte dintre ele s-au putut vedea live pe Facebook. 

Mâncarea puteai să îți cumperi din aproape orice colț al festivalului. Un lucru bun pentru că nimănui nu-i place să stea la cozi. Erau așa de multe camionete încât părea mai degrabă un eveniment dedicat street food-ului decât muzicii.

Alte activități pe  care puteai să le mai faci era să zbori cu balonul cu aer cald, tiroliană, cățărări, etc.

Transportul se putea face cu autobuzul sau taxiul. Din Piața Victoriei până la festival a fost în jur de 35 de lei. La întoarcere am optat pentru autobuz. Cum se umple unul vinea imediat din urmă și celalt autobuz. Supriza era în București când trebuia să îți chemi taxi si trarifele erau în jur de 100 de lei sau peste. 

Pentru ediția 9 din 2019 s-au pus deja spre vânzare 1000 de abonamente la prețul de 195 lei

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Summer Well Festival (@summer_well_festival) on

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *